Испанският тенор Пласидо Доминго бе изпратен с 10-минутни аплодисменти и

...
Испанският тенор Пласидо Доминго бе изпратен с 10-минутни аплодисменти и
Коментари Харесай

След обвиненията в сексуален тормоз: Пласидо Доминго с концерт в Залцбург

Испанският тенор Пласидо Доминго бе изпратен с 10-минутни овации и станали на крайници фенове при първата си театрална изява след обявата на обвинявания в полов тормоз против него, оповестиха Асошиейтед прес и Франс прес.

" Триумф в Залцбург, станали на крайници фенове за Пласидо Доминго ", написа районният в. " Клайне цайтунг " след представлението на операта " Луиза Милер " на Верди, което бе с присъединяване на 78-годишния артист.

Опера анулира концерт с Пласидо Доминго поради обвиняванията в полов тормоз

Ансамбълът от артисти в постановката се показа на сцената преди представлението и неотложно бе приветстван. Когато Доминго излезе на сцената, феновете се изправиха на крайници, с цел да го приветстват.

Сред присъствалите на представлението видни персони бе определената за ръководител на Европейската комисия германка Урсула фон дер Лайен.

Обвиненията в полов тормоз не подминаха и Пласидо Доминго

Обвиненията против Пласидо Доминго накараха Лосанджелиската опера, на която той е общоприет шеф от 2003 година, да стартира следствие, а две огромни зали в Съединени американски щати анулираха планувани по-рано представления. В Европа обаче не са анулирани представления с неговото присъединяване. Предвижда се той да пее в Унгария в сряда и още веднъж в Залцбург на 31 август. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР