Испанският шампион Барселона е постигнал пълна договорка с Неймар за

...
Испанският шампион Барселона е постигнал пълна договорка с Неймар за
Коментари Харесай

Неймар иска в Барселона, но заплатата му е проблем

Испанският първенец Барселона е постигнал цялостна сделка с Неймар за завръщането на бразилеца на " Камп Ноу ", само че има един главен проблем, който стои на пътя на прехвърлянето.

Неймар смени Испания с Франция през 2017-а година за рекордните до ден сегашен 222 милиона евро, само че след шест години в Париж, клубът и играчът наподобяват подготвени да се разделят. Челси и Манчестър Юнайтед са измежду свързваните с бразилеца тимове, само че завръщането при каталунците наподобява е желаната алтернатива за нападателя.

Според журналиста на beIN Sports - Халед Уалид, ПСЖ и Барса имат съглашение за прехвърлянето, само че заплатата на Неймар се оказва спънка и ще би трябвало френският първенец да помогне на каталунците и да заплати по-голямата част от нея.

Смята се, че бразилската суперзвезда печели по 600 000 паунда на седмица. Но тежкото финансово положение на Барса не ги оставя в положение да предложат сходна заплата на Неймар. Това може да значи подписване на контракт за наем с ПСЖ, в случай че възнаграждението му бъде поделено сред двата тима. Настоящият контракт на 31-годишния нападател с френския първенец изтича през лятото на 2025-а година.
 Окончателно: Юмтити освободи Барса от наличието си
Окончателно: Юмтити освободи Барса от наличието си

Разделиха се по взаимно съгласие
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР