Испанският секссимвол Антонио Бандерас може да изиграе ролята на цар

...
Испанският секссимвол Антонио Бандерас може да изиграе ролята на цар
Коментари Харесай

Кралицата на Мултигруп с филм за Борис ІІІ. Бандерас става цар

Испанският секссимвол Антонио Бандерас може да изиграе ролята на цар Борис ІІІ в документален филм, продуциран не от кого да е, а от самата кралица на " Мултигруп " Дарина Павлова. Партньор в начинанието щял да й бъде Ави Лернер, притежател на продуцентските компании „ Ню имидж “ и „ Милениум филм “, които от години снимат в Киноцентъра в Бояна, написа " Уикенд ".

Главният сценарист на лентата ще е чужденец. За кино лентата загатна преди време самият Ави Лернер пред Антонио Бандерас. Тримата дружно, с тогавашната министърка на туризма Николина Ангелкова, разглеждаха изложбата на Пикасо в националната ни изложба в София.
-->
Тогава продуцентът даже попита Бандерас: „ Искаш ли да играеш царя? “. „ Да! “-- отговори Бандерас. Но планът към момента е обгърнат в загадка.

Знае се, че в средата на септември следва кастинг за български артисти, който ще бъде извършен от Дарина Павлова в „ Ню Бояна “. Основното, на което ще се натъртва във кино лентата, е ролята, която изиграва цар Борис III за спасяването на българските евреи. Освен това ще бъдат показани и не доста известни моменти от живота на монарха.

Преди време Ави Лернер, който е израелско-американски продуцент означи, че цар Борис III в действителност поддържа евреите в България, само че се оказва, че има много повече хора, въвлечени в тази история и заради тази причина му се желае да покаже повече от тях, развивайки облиците им във кино лентата.

За по-голяма меродавност и с цел да засвидетелства уважението си, той се е срещнал и със Симеон Сакскобургготски. Филмът ще бъде сниман на британски език като за нашия пазар ще излезе с български надписи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР