Испанският пилот на Ферари Карлос Сайнс-младши постигна най-бързата обиколка в

...
Испанският пилот на Ферари Карлос Сайнс-младши постигна най-бързата обиколка в
Коментари Харесай

Карлос Сайнс младши най-бърз в първата тренировка в Белгия

Испанският водач на Ферари Карлос Сайнс-младши реализира най-бързата обиколка в първата свободна подготовка преди неделното Гран при на Белгия във Формула 1.

На именитата 7-километрова писта " Спа-Франкоршан " Сайнс записа време от 1:46.538 минути и изпревари с нищожните 0.069 секунди съотборника си Шарл Льоклер. Испанецът и монегасецът още веднъж демонстрираха доста високо движение, каквото демонстрираха и в съвсем всички подготвителни сесии от началото на сезона.

Малко преди края на сесията над пистата заваля, което пообърка проектите на тимовете и множеството болиди. Малко преди този момент колата на Кевин Магнусен от Хаас изгасна на пистата и той трябваше да бъде издърпан от нея.

Трето време в тренировката даде водачът в генералното класиране и международен първенец Макс Ферстапен. Нидерландският водач на Ред Бул остана на 0.217 секунди от времето на Сайнс. Британецът Джордж Ръсел с Мерцедес и канадецът Ланс Строл с Астън Мартин бяха единствените други двама водачи, които останаха на по-малко от секунда от испанеца, само че изоставането и на двамата бе над осем десети. 

В 18:00 часа българско време би трябвало да започва и втората подготовка, която да даде повече отговори за това в какво положение са водачите след четириседмичната лятна пауза.
















































--> -->
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР