Испанският крал Фелипе VI и кралица Летисия не са единствените

...
Испанският крал Фелипе VI и кралица Летисия не са единствените
Коментари Харесай

Княз Кирил и новата му половинка блеснаха на събитие

Испанският крал Фелипе VI и кралица Летисия не са единствените аристократи, които Майорка посрещна тези дни. На острова беше и княз Кирил Преславски, който тази година бе отличен с премията „ Лято на Майорка ”, връчена му на блестяща гала в хотел " Valparaíso Palace ".

Българският принц, който след развода си с Росарио Надал пази персоналния си живот надалеч от полезрението на медията и заобикаля да приказва по тематиката, изненадващо за всички се появи в компанията на новата си другарка - британката Катрин Бътлър.

На събитието те изглеждаха повече от щастливи, позирайки пред обективите на фотографите.

Кирил и Катрин се срещат в Лондон преди година и половина, като заслуги за това има техен общ другар от университета. Тя е щерка на някогашен дипломатически консултант на първата жена министър председател на Обединеното кралство - Маргарет Тачър, като самата тя е майка на 11-годишно момиче от предходна нейна връзка. Това е първата публична обществена изява на двойката, която цяла вечер беше център на всеобщото внимание.

Идеята за премията " Лято на Майорка " е на мениджъра на хотел Valparaíso Palace, който преди 8 години основава стъклената статуетка във формата на палма. Отличието се дава най-вече на известни персони, които са разпространявали острова, без да желаят нещо в подмяна.

Синът на Симеон II има мощна връзка с Майорка, защото посещава острова още от дете. През годините постоянно се връща на плажовете му, с цел да се отдаде на обичаното си занятие - покоряването на талази с дъската за сърф. Той е най-сниманият мъж по тамошните крайбрежия в продължение на 3 десетилетия. Дори сватбата му с Росарио, от която има 3 деца - Мафалда-Сеслия (25 г.), Олимпия (24 г.) и Тасило (17 г.), се състоя в Плама де Майорка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР