Испанският колос не смята да чака до лятото и иска

...
Испанският колос не смята да чака до лятото и иска
Коментари Харесай

Изненада: Реал взима Мбапе още сега, отправи любопитна оферта към ПСЖ

Испанският исполин не счита да чака до лятото и желае да получи Килиан Мбапе още в този момент. Ръководството на Кралския клуб е отправило публична оферта към Пари Сен Жермен за Мбапе на стойност 50 милиона евро, разкрива футболният сътрудник Джовани Бранчини.
„ Сега всичко е в ръцете на ПСЖ. Реал Мадрид се завърна в конкуренцията, с цел да има Мбапе неотложно и предложи 50 милиона евро преди няколко дни “, показа Бранчини пред италианското издание La Gazzetta dello Sport.
" Със сигурност считам, че самодейността на Флорентино Перес заслужава внимание, тя е обръщение за непоклатимост. В последна сметка би било срамно за всички, че състезател като Мбапе е оставен да си тръгне през лятото като свободен сътрудник. Не знам какво желаят да създадат в Париж “, сподели още Бранчини.
Договорът на Мбапе с ПСЖ изтича през лятото, като французинът е безапелационен в решението си да не го възобновява. Нападателят желае да продължи кариерата си в Реал Мадрид, като единствената въпросителна е дали това ще се случи в този момент, или през лятото.
Междувременно влиятелен испански публицист разкри, че .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР