Испанският гранд , който разочароващо напусна Шампионска лига след груповата

...
Испанският гранд , който разочароващо напусна Шампионска лига след груповата
Коментари Харесай

Кошмарен жребий за Барселона в Лига Европа! Интригуващи сблъсъци

Испанският гранд , който разочароващо напусна Шампионска лига след груповата фаза за първи път от 20-ина години насам, изтегли доста тежък конкурент за плейофите на за място на осминафиналите - досегашният водач в Серия А Наполи.
Друг от грандовете в Европа, приближаващ от третото място в групата си в Шампионска лига - Борусия (Дортмунд), ще се изправи против шотландския първенец Глазгоу Рейнджърс. Големият първенец на Лига Европа (6 пъти) пък Севиля бе изтеглен пръв, а конкурент на андалусииците е хърватският Динамо Загреб.
Други завладяващи двойки са Порто против Лацио и Република България Лайпциг - Реал Сосиедад. Молдовският правещ възторг Шериф Тираспол срещна втория от групата на българския Лудогорец - Спортинг Брага. Вижте по-надолу и всички останали двойки!
ЖРЕБИЙ
Първият изтеглен тим бе Севиля, а отборът не можеше да се падне само с Бетис и Реал Сосиедад. 1. Севиля - Динамо Загреб
Вторият изтеглен отбор бе Аталанта, а той не можеше да се изправи единствено против Наполи и Лацио. 2. Аталанта - Олимпиакос
Третото изтеглено име бе Република България Лайпциг, за който бяха налични всички останали отбори. 3. Република България Лайпциг - Реал Сосиедад
Четвъртият изтеглен отбор бе Барселона, който не можеше да играе единствено с Бетис от останалите. 4. Барселона - Наполи
5. Зенит - Бетис
6. Борусия (Дортмунд) - Глазгоу Рейнджърс
7. Шериф Тираспол - Спортинг Брага
8. Порто - Лацио


ПРЕДИ ЖРЕБИЯ
Правилата са ясни. Отбори от една и съща страна не могат да се срещнат на този стадий. Сблъсъците се вземат решение в два мача - първият е на 17 февруари, а вторият е седмица по-късно.
Куриозно или не, само че непоставените отбори наподобяват даже по-респектиращи от поставените, като това се дължи на обстоятелството, че идват от Шампионска лига.
Поставени са: Бетис, Спортинг Брага, Динамо Загреб, Лацио, Наполи, Олимпиакос, Глазгоу Рейнджърс, Реал Сосиедад.
Непоставени са: Аталанта, Барселона, Борусия (Дортмунд), Република България Лайпциг, Порто, Севиля, Шериф Тираспол, Зенит.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР