Испанските медии нападнаха яростно Икер Касийяс, след като списание “Лектурас”

...
Испанските медии нападнаха яростно Икер Касийяс, след като списание “Лектурас”
Коментари Харесай

Разкъсаха го: Легенда заряза тежко болната си съпруга

Испанските медии нападнаха гневно Икер Касийяс, откакто списание “Лектурас” изтипоса на корицата си новината за развода му. Която се оказа факт.

Според изданието именитият вратар на Реал Мадрид, който се отдръпна от футбола през август, се бил изнесъл от общия им дом със Сара Карбонеро, написа медията, преведена от " Спортал ".

Причина за рецензиите към 39-годишния Икер е фактът, че спортната журналистка се бори със недоброкачествен рак на яйчниците. Самият Касийяс прекара инфаркт на 1 май 2019 година и всички тези здравословни проблеми наподобява са се отразили на двойката, която от месеци живеела в прилежащи къщи в баровския регион на Мадрид - Позуело де Аларкон.

Въпреки че близки на някогашния капитан на Испания и Сара отхвърлиха тяхната разлъка пред сп. “Ола”, самата кореспондентка отхвърли да разяснява новината. “Няма да кажа нищо”, съобщи тя пред свои сътрудници, които я причакаха пред учебното заведение на синовете й Мартин (7) и Лукас - на 4 година

На въпроса добре ли се усеща физически, Карбонеро отвърна: “Да, доста добре. Благодаря”.

Самият някогашен футболист призна в едно от интервютата си, че “не е бил на висота, когато брачната половинка му е имала потребност от нег " +.

От “Лектурас” избързали да оповестят за развода, тъй като са имали информация, че едно от най-обичаните фамилии в Испания към този момент е изготвило изказване по въпроса. Явно обаче всичко се е забавило, тъй като се наложило 37-годишната Сара да бъде оперирана в клиниката към Университета в Навара на 12 февруари. Тогава тя бе съпроводена от Касийяс.

В последните седмици двамата бяха снимани също по какъв начин обядват с общата си другарка Исабел Хименес в центъра на Мадрид, а по-късно си потеглят дружно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР