Испанската влогърка с никнейм ritasmind изля гнева си в социалните

...
Испанската влогърка с никнейм ritasmind изля гнева си в социалните
Коментари Харесай

Влогърка с наказателна акция срещу „белите европейци“: Заради такива като вас се срамувам от расата си

Испанската влогърка с прякор ritasmind изля гнева си в обществените мрежи против „ белите европейци “, които съгласно нея се държат извънредно неприемливо и неетично, когато посещават небогати страни, които са отвън европейския континент.

„ Сега е доста съвременно белите европейци да посещаваме страни отвън Европа, които са по-бедни. Има обаче две неща, които неотложно би трябвало да спрем да вършим като бели, когато посещаваме такива държави; неща, от които ме хваща позор за расата ми “, стартира монолога си момичето.

По думите ѝ първото нещо, което постоянно се прави, е да се снимат с локалните деца.

Защо продължавате да се снимате с децата, като че ли са някакви движимости? Снимка за спомен. А когато посещавате Франция, снимате ли се с тамошните деца? Не. Това са деца, които също имат права и не може да ги изтипосвате по обществените мрежи. Това са персони с имена, разяснява не без възторг тя.

Испанката подхвана и въпроса с бедността, призовавайки туристите, когато отидат в по-бедни страни, да не показват нищетата като нещо сантиментално.

„ Не романтизирайте бедността, когато знаете, че в това време идвате от надалеч по-богата страна и имате по-висок стандарт на живот “, показва за край влогърката.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР