Испанската репортерка Иса Баладо се наложи да изживее не особено

...
Испанската репортерка Иса Баладо се наложи да изживее не особено
Коментари Харесай

„Този наистина ли те опипа отзад“: Репортерка стана жертва на сексуална агресия в пряк ефир

Испанската кореспондентка Иса Баладо се наложи да изживее не изключително прелестен миг по време онлайн включване в предаването „ В устата на всички “.

Докато предава в директен ефир, на назад във времето се вижда по какъв начин чужд мъж се доближава зад репортерката и най-безцеремонно я плясва откъм гърба.

Тогава водещият в студиото прекъсва Баладо и я пита дали в действителност мъжът си е разрешил да я шляпне по дупето, на което репортерката удостоверява с очевидно стеснение.

Докато нашата колежка си извършва по най-съвестния метод професионалните си отговорности, някакъв дръвник я пипа откъм гърба, избухна водещият в студиото Начо Абад. Той увери, че казусът ще бъде докладван на полицията, с цел да бъдат подхванати ограничения.

По-късно стана ясно, че въпросният мъж е бил арестуван от служителите на реда, като е било открито, че и други дами са били опипани по същия метод.

Министърът по равенството на половете Ирене Монтеро също осъди случая и изрази поддръжката си за Баладо. Тя акцентира, че подобен жанр опипвания без единодушие съставляват полово принуждение.

AGRESIÓN SEXUAL EN DIRECTO a nuestra reportera: " ¿De verdad me tienes que tocar el culo? "
Y tremenda reacción de: " ¡Pásame a este tío tonto! "
— En boca de todos (@EnBocaDe_Todos)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР