Испанската футболна федерация предложи кадрови промени в женския отбор на

...
Испанската футболна федерация предложи кадрови промени в женския отбор на
Коментари Харесай

Испанската футболна федерация даде ултиматум на състезателките от женския национален отбор

Испанската футболна федерация предложи кадрови промени в женския тим на страната, само че в това време сложи ултиматум пред националките, оповестяват испанските медии.

Въпреки оставката на президента на федерацията Луис Рубиалес след абсурда с целувката на финала на международното състезание, международните първенци към момента желаят промени в отношението на федерацията.

Футболистките трябваше да разгласят най-късно до среднощ испанско време дали ще играят за националния тим, заяви испанското радио " Онда Серо ". Ако до крайния период не бъде получен отговор от тях, федерацията ще намерения за санкции и санкции. Времето изтича, защото новият треньор Монце Томе би трябвало да знае на кои състезателки може да разчита за мачовете от Лигата на нациите в четвъртък против Швеция и идващия вторник против Швейцария.

21-а от 23-е националки, които завоюваха международната купа през август, и 18 други топ играчи настояха в петък за уволнението на новия президент на испанската централа Педро Рочас, както и за други претенции, с цел да се улесни завръщането им в националния тим.

Футболистките считат, че оставката на Рубиалес, който целуна Джени Ермосо по устата на финала на международното състезание, и уволнението на треньора Хорхе Вилда са незадоволителни.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР