Испанска фармацевтична компания PharmaMar заяви във вторник, че опитите, направени

...
Испанска фармацевтична компания PharmaMar заяви във вторник, че опитите, направени
Коментари Харесай

PharmaMar: Лекарството Плитидепсин показва ефикасност срещу Covid-19, включително Омикрон

Испанска фармацевтична компания PharmaMar съобщи във вторник, че опитите, направени при лабораторни условия и върху животни, демонстрират, че лекарството Plitidepsin (Плитидепсин) има позитивни антивирусни резултати върху разновидностите на Covid-19, в това число Омикрон, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 409
Резултатите от изпитвания във " Фаза 1 " демонстрират, че лекарството, известно също и като Aplidin, има мощна антивирусна интензивност против всички разновидности и систематизиране в белите дробове на тествани животни, която води до 99% понижаване на вирусния товар в белите дробове, споделиха от компанията.

Резултатите от изпитванията са публикувани в научното списание Life Science Alliance, заяви PharmaMar. Съобщава се също по този начин за позитивни резултати от изпитвания във " Фази 1 и 2 " върху пациенти.

" Всички данни, които сме виждали до момента с Plitidepsin, удостоверяват нашата първична догадка за неговата интензивност като антивирусна ", сподели Хосе Мария Фернандес Соуза от PharmaMar.

Лекарството се тества в последни изследвания във " Фаза 3 " върху пациенти. " Плитидепсинът " е лекарство, създадено от PharmaMar, в началото за лекуване на рак, само че има резултат и за антивирусно лекуване.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 409  Близо 10 000 нови случаи на инфектирани с COVID-19 в Гърция Близо 10 000 нови случаи на инфектирани с COVID-19 в Гърция  Съществуването на Делтакрон - подправена вест? Съществуването на Делтакрон - подправена вест?  75% от пробите в София са подозрителни за „ Омикрон “ 75% от пробите в София са подозрителни за „ Омикрон “
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР