Испания е пред затишие като пред финал на Шампионска лига.

...
Испания е пред затишие като пред финал на Шампионска лига.
Коментари Харесай

Голямата испанска сватба на Рамос

Испания е пред мъртвило като пред край на Шампионска лига. Броени часове остават до сватбата, в която главен воин е не какъв да е, а капиталът на Реал Мадрид. Две седмици откакто Серхио Рамос се врече във честност в работата си, в този момент той прави същото и в фамилията си. Капитанът на „ кралския клуб” отхвърли в края на май всички клюки, че се готви за трансфер в Китай. „ Моята фантазия е да е остана в кралския клуб до момента в който се пенсионирам. Ако се махна, то ще е единствено тъй като тялото ми към този момент няма да е на най-високо ниво”, прочувствено съобщи футболистът, който е при Кралете към този момент от 13 години. И даде обещание на публицистите нови страсти. Те не закъсняха. На последния си мач той сподели какъв брой обича обичаната си Пилар Рубио и разсея подозренията, че не е подготвен на 100 % за идната женитба. След като означи първия гол за „ Ла Фурия” Срещу Швеция в евроквалификациите, с който съвсем влезе в топ 10 на най-хубавите изпълнители в историята на Испания, бранителят на Реал Мадрид падна на лявото си коляно и изнесе дясната си ръка напред, поднасяйки утопичен пръстен.



Тази събота ще го направи ритуално - пред 500 защити посетители, хванал ръката на дългогодишната си половинка Пилар Рубио. И наличието на тримата си синове. Звездната двойка радва феновете си от седем години, само че двамата по този начин и до момента не узакониха връзката си. Бляскавото събитие ще е в Катедралата на Севиля. На него ще участват бразилската легенда Роналдо, Икер Касияс, Роберто Карлуш, Зинедин Зидан, Раул, както и Дейвид Бекъм със брачната половинка му Виктория. Поканен е и президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес.

На церемонията ще са и трима футболисти на кръвния зложелател Барселона – Жерар Пике със брачната половинка си Шакира, Жорди Алба и Серхио Бускетс.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР