Испанецът Луис Алберто, който носи екипа на италианския Лацио от

...
Испанецът Луис Алберто, който носи екипа на италианския Лацио от
Коментари Харесай

Луис Алберто: Серия А не се разви много през годините

Испанецът Луис Алберто, който носи екипа на италианския Лацио от 2016-а насам, счита, че Серия А не се е развила доста в последните години.

„ Това е състезание, което не се разви доста с годините. В Италия играем много с трима в отбрана, с лична настойчивост. Наполи, Лацио, Сасуоло и Фиорентина са единствените четири тима, които практикуват европейски жанр на игра. Футболът на Ювентус е малко по-различен “, разяснява 30-годишният Алберто в интернет платформата Twitch.

По мотив интереса от страна на испанския Кадис към него и по какъв начин вероятно би завършил кариерата си в Лацио, Луис Алберто съобщи: „ Не бях в добра обстановка, когато разбрах новината, че ме желаят. Наистина правя оценка интереса от страна на Кадис, само че през януари не е елементарно да се вършат прехвърляния. Не желая да завършвам по неприятен метод с Лацио. Когато си потегли, ще приказвам с президента, със спортния шеф и треньор, с който се разбирам доста добре. “

„ Дължа съвсем всичко на Лацио. Клубът и почитателите ме обичат. Би било неуместно да скапва всичко това. До последния ми ден тук ще давам всичко за Лацио и ще пробвам да оказа помощ за класирането за Шампионската лига “, добави Алберто, който има контракт с римския клуб до юни 2025 година.

Автор: Кремена Младенова/БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР