Испанецът Чаби Алонсо е напълно готов за дебюта си като

...
Испанецът Чаби Алонсо е напълно готов за дебюта си като
Коментари Харесай

Чаби Алонсо преди дебюта си в ШЛ: Няма по-хубав турнир

Испанецът Чаби Алонсо е изцяло подготвен за дебюта си като треньор в Шампионската лига по футбол и е безапелационен, че германците ще играят единствено и само за победа против португалския Порто като домакини. 

" Това ще бъде доста, доста специфичен ден за мен. Светлините на прожекторите, атмосферата, звукът от трибуните - това е най-приятното нещо във футбола. Няма по-хубав от шампионат от Шампионската лига ", съобщи новият треньор на Леверкузен. 

Като футболист Алонсо е печелил Шампионската лига с Ливърпул и Реал Мадрид, а самият той знае, че е тотално друго да го направиш и като треньор. 

" Настроението в тима е положително и желая то да се придвижи по трибуните на следващия ден. Анализирахме първия мач (срещу Порто) и знаем по какъв начин желаят да играят те. Мачът е значим и сме стимулирани за победа, с цел да имаме бъдеще в шампионата ", продължи той. 

Защитникът Джонатан Та добави: " Готови сме. Отборът е цялостен с сила и желаеме успеха на следващия ден ". Леверкузен е трети в група " В " с три точки и шест пасив от водача Брюж.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР