Ислямска държава пое отговорност за терористичния акт в Москва. Установените

...
Ислямска държава пое отговорност за терористичния акт в Москва. Установените
Коментари Харесай

Боян Чуков: Терористите са аватар на мощна специална служба

" Ислямска страна " пое отговорност за терористичния акт в Москва. Установените 4-ма терористи от 6 са жители на Таджикистан. Със същия триумф може да се твърди, че злодеянието е осъществено от Ал-Кайда или Джабхат ан-Нусра.

За специалистите е ясно, че въпросните етикети са извънредно комфортни с цел да се скрие присъединяване на съществени специфични служби на световни или районни фактори. Изброените нагоре терористични групировки са финансират, образоват и въоръжават от специалисти в диверсионното разузнателното дело.

В Таджикистан популацията е публично най-вече сунитско. Но действително таджиките са криптошиити. Таджикският език е персийски език. В Таджикистан със съществени позиции разполага сектата на исмаилитите водена от Ага Хан IV. През 1969 година Ага Хан се дами за лейди Джеймс Чарлз Крайтън-Стюарт, която става принцеса Салимах Ага Хан и приема името Бегум Салимах Ага Хан, когато се омъжва за него. Сара Франсис преди този момент е била омъжена за лорд Джеймс Чарлз Крайтън-Стюарт, наследник на Джон Крайтън-Стюарт, 5-ти маркиз на Бют.

Най-вероятно подизпълнител на терористичния акт е ГУР (военното разузнаване на Украйна) с началник Кирил Буданов. Кой тъкмо директно и методично управлява ГУР е обществена загадка дори за неспециалистите. Псевдоекспертите, които приказват, че „ равнището на сигурност в Москва е шокиращо ниско “ се нуждаят от гинко билоба. Да си спомнят най-малко за кървавата баня в зала Батаклан във Франция...

Естествено, че сега всички специфични служби по света ще се кълнат, че нямат нищо общо с драмата в Москва. Но терористичната група е аватар на мощна специфична работа, която разполага с сериозна агентурна мрежа измежду радикалните ислямисти (които са единствено изпълнители) и има опция да ги задейства в тъкмо несъмнено време според геостратегията, която обслужват. Остава да забележим по- късно реакцията на Кремъл, която ще ни даде спомагателна информация за действителния подстрекател на терористичния акт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР