Исландският централен защитник на Левски Холмар Ейолфсон получи повиквателна за

...
Исландският централен защитник на Левски Холмар Ейолфсон получи повиквателна за
Коментари Харесай

Футболист на Левски може да играе на световното, сините продават Яблонски


Исландският централен бранител на Левски Холмар Ейолфсон получи повиквателна за националния тим на своята татковина за две контроли с Индонезия през февруари 2018 година.

Двете срещи са на 11 и 14 февруари и не са от формалния календар за другарски срещи на ФИФА, само че от Левски надали ще спрат своя състезател, който може да се пребори за опцията да взе участие на Мондиал 2018.

За Ейолфсон тези две срещи няма да са дебют, защото той има шест мача с екипа на Исландия, само че около престоя си в Израел се изгуби от полезрението на националния селекционер.

Междувременно стана ясно, че чешкият защитник и главен изпълнител на Левски Давид Яблонски е изиграл последния си мач за клуба, твърди “Меридиан Мач ”.

Според изданието 99% е несъмнено, че футболистът ще напусне “Герена ” през зимата. В клуба е пристигнала съответна оферта от чужбина за него и играчът е споделил “Да ”. На този стадий от “Герена ” не разкриват от кое място е предлагането, само че най-вероятно става въпрос за клуб от Италия или Русия.

На мястото на Яблонски към този момент беше притеглен някогашният състезател на отбора Аймен Белаид, който подписа през вчерашния ден за 1,5 години.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР