Искри прехвръкнаха между водещата на bTV Цветанка Ризова и Тошко

...
Искри прехвръкнаха между водещата на bTV Цветанка Ризова и Тошко
Коментари Харесай

Високо напрежение: Тошко Йорданов скочи на Цветанка Ризова, причината е…

Искри прехвръкнаха сред водещата на bTV Цветанка Ризова и Тошко Йорданов. Зам.- ръководителят на „ ИТН “ (ИТН) гостува преди минути в предаването й.

Разговорът течеше видимо умерено, до момента в който гостът не бе запитан за времето на тяхното държавно управление.Напрежението ескалира. Йорданов на мига избухна и захапа водещата.

„ Знаем, че публицистите имат пристрастия. Поръчайте на анализатори да ви извадят изявления против нашето държавно управление тогава “, сподели той.

От своя страна Ризова отвърна и се отбрани: „ Тук постоянно е било равнопоставено “.

Споровете сред тях продължиха и по тематиката „ Васил Терзиев – Ваня Григорова “ и идеологията.

Йорданов изясни, за какво са подкрепили Григорова. Според него единият претендент е доста по-морален от другия.

„ От едната страна имаш представител на Държавна сигурност. Чисто идеологически изпитвам голямо омерзение от комунистическия режим. Живял съм тогава. Цялата му рода се е занимавала с това да унищожава човешки животи. Не знам какви са му качествата.

Ваня Григорова е доста по-земен човек, приказва за съответни проблеми в София, а Терзиев говореше общи приказки. Тя е постигнала повече сама в живота. А от другата страна имаме една марионетна фигура. Единият претендент е по-морален “, уточни политикът.

„ Ние не поддържаме това държавно управление. Бе заченато в грях. То би трябвало да си отиде и няма нищо по-логично да подкрепим вота на съмнение. Колкото по-бързо падне, толкоз по-добре.

Асен Василев не може да събере парите за бюджета, блокирал е Данък добавена стойност и не го връща на огромни компании, той е несръчен финансов министър “, сподели Тошко Йорданов.

„ ПП-ДБ творят нездравословни неща за страната. ГЕРБ търпят вреди. Това се видя на локалния избор и те са вследствие на „ сглобката “, счита той.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР