Искрено се надявам Васил Божков да е дошъл да реши

...
Искрено се надявам Васил Божков да е дошъл да реши
Коментари Харесай

Борисов: Надявам се Васил Божков да е дошъл да реши проблемите си с правосъдието

" Искрено се надявам Васил Божков да е пристигнал да реши проблемите си с правораздаването, в случай че е почтен да си почисти името си, в случай че е отговорен - имаме правосъдна система “, каза  Бойко Борисов. Във врачанското село Лиляче Бойко Борисов се срещна с членове и симпатизанти на Герб, и кметове и общински съветници от партията.

" Решил индивидът - върнал се. Какво повече да разясня? Хиляди пасажери идват и се връщат. Ние сме дали показания, обяснили сме всичко и това е изяснено. Какво ме питате в този момент? Аз същински се надявам господин Божков да е пристигнал да си реши въпросите с правораздаването. Ако е почтен, да си почисти името. Ако е отговорен - имаме правосъдна система. Това мога да кажа. Иначе, никакво терзание тъй като от него, от хазарт, от сходни неща, това, което съм го коментирал, съм го споделил и в Прокуратурата, на няколко разпити сме били и по тази причина смятам, че повече няма какво да прибавя по тематиката ".

Упреците към ръководството са доста, поголовно сменят фрагменти, разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в село Лиляче, Община Враца, на мероприятие на младежката организация на партията. Ще забележим по какъв начин ще продължим да участваме в тази „ сглобка “, добави той.

" Ние поддържаме 36 депутати от партията на смяната, те ръководят на 100%, изключвам външното министерство “, уточни Борисов. 

Вътрешният министър заслужава да бъде питан за какво смени и кой го накара да смени ръководители на регионални структури, уточни още Борисов. Той добави, че се сменят бордовете на тотото, на Държавната консолидационна компания и управленията на доста други структури. 

Този основен секретар е гласуван от Министерския съвет, несъмнено, че той не се оправя, разяснява още водачът на ГЕРБ.

Бойко Борисов уточни още, че е притеснително и това, което се случва с цените на горивата, тъй като по думите му те се подвигат спекулативно, във времето когато хората пътуват най-вече. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР