Искра Банкова, която бе майка на починалия актьор Йосиф Шамли,

...
Искра Банкова, която бе майка на починалия актьор Йосиф Шамли,
Коментари Харесай

Искра Банкова – бивш PR на Желю Желев и журналист загина в ПТП

Искра Банкова, която бе майка на умрелия артист Йосиф Шамли, изгуби живота си в злополука на 5-ти август на 71 годишна възраст. Тъжната вест бе споделена от щерка й Мила посредством обществените мрежи.

Тя беше пиар на първия определен с демократични избори президент Желю Желев и дълги години публицист в Българска национална телевизия и в БНР.

Дъщеря й написа: " На 5-ти август мама напусна този свят след пътен случай. Сега тя е в при батко, в светлината. Починала е на място и без страдания. Благодарение на Бога други потърпевши няма. Душата й беше като цялата галактика - с огромно познание, постоянно търсеща, постоянно неспокойна, бунтарка, познавач на хубостта. Тя имаше необикновен глас и пееше отлично. Беше непримирима в своите убеждения и носеше голяма, голяма Любов в себе си. Тя беше моята връзка с Бога. Сега мама е неподвижен, аз го чувствам. Тя се опасяваше да почине като остаряла, болна, безпомощна баба, в тежест за другите. Тя се боеше от гибелта, само че вместо това тя пристигна ненадейно, до момента в който пътуваше към една другарка. "

Опелото ще се организира на 14-ти август (понеделник) от 10:30 часа в храма " Св. Цар Борис І Покръстител " в столичния квартал " Овча купел ".

Съболезнования на околните й!

Инфо: lupa.bg

 

Тагове: Искра Банкова журналист БНТ БНР Йосиф Шамли Мила птп Желю Желев президент
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР