Искате ли да знаете какво зодиакалният знак на маите говори

...
Искате ли да знаете какво зодиакалният знак на маите говори
Коментари Харесай

Вижте коя зодия сте според маите

Искате ли да знаете какво зодиакалният знак на маите приказва за вашата персона?

Мезоамериканската или цивилизацията на маите учи придвижването на планетите, неговото въздействие върху Земята и настроенията на хората, моделите на държание и черти на личността, написа

Те в детайли записват придвижването на Венера, Слънце, Луна, Юпитер, Марс..., за образуване на астрономически записи, потребление от шаманите за гадаене и астрологични цели.

Календарът на маите се състои от 18 месеца по 20 дни, вместо познатите ни 12 месеца с 28 - 31 дни.

Затова имат и повече зодии от нормалните 12. Ето зодиите съгласно астрологията на маите и съответните им характерности.

Ch'en - 2 януари до 21 януари

Като първи от зодиака, Ch'en показва нощта, което значи, че хората, родени в този интервал, са нощни птици и са най-продуктивни към 21:00 до 4 часа сутринта.

Всичко, обвързвано с нощта, е добър знак за тях. Независимо дали това са животни, полускъпоценни камъни като лунния камък или нощното небе, те черпят сила от тези предмети и същества. Подходящи цветове за хората от тази зодия са тъмносиньо, черно и сребърно, които подтикват въображението и концепциите им за планове.

Yax - 22 януари до 10 февруари

Това е прелестна зодия. Ако тя е вашият знак, това значи, че сте отворени към света, че сте обичащи и доста отдадени на хората към вас, постоянно сте подготвени да помогнете. Избягвате борбата непременно. Вместо това желаете успокоение и мир към себе си и сте доста положителни в усмиряването на сложни за връзка хора. Може да донесете доста положително на този свят, на вас ви отива ролята на доброволец в благотворителни дела.

Sak ' - от 11 февруари до 2 март

Били ли сте очевидец на това по какъв начин някои хора просто стават и си отиват от живота ви, нали? Е, в случай че сте родени сред 11 февруари и 2 март, е прекомерно евентуално и вие да вършиме това. Чувствате се комфортно в личната си кожа и елементарно приемате провокации, тъй като сте задоволително уверени в себе си, и не е проблем за вас да загърбвате познатия си метод на битие.

Много хора се опасяват да излязат от зоната си на комфорт, само че този знак приветства смяната и рисковете. Най-доброто време на деня за тази зодия е ранната заран. Вашият знак е жабата, тъй като това животно елементарно се приспособява към водата и към сушата, символизирайки какъв брой гъвкави може да бъдете.

Кеh - 3 март до 22 март

Кеh е обвързван с салдото, спокойствието и тишината. Вие сте съперници на разногласия и кавги и в действителност се разстройвате, в случай че някой наруши хармонията ви.

Въпреки че не сте обожател на различията, във вас има огнена пристрастеност, която не ви разрешава да се оставяте в ръцете на врага, без да се отбранявате, когато се наложи.

Няма нищо неприятно в това да отстоявате това, което смятате за вярно.

Мак - от 23 март до 11 април

Родените под знака Мак са тези, които са склонни да объркват хората към тях. Те са по-потайни и не обичат да споделят неща за себе си. Трябва първо доста добре да опознаят някого, с цел да го пуснат в дълбокото на света си.

Обичате да прекарвате време в компания на близки, само че постоянно предпочитате да сте сами, с цел да съберете мислите си и да разсъждавате върху задачите, които сте си сложили. Затова се предлага да отделите по един час дневно за себе си, без значение дали да гледате обичаните си излъчвания или ще се киснете във ваната.

K'ank'in - 12 април до 1 май

Този знак съставлява Слънцето и Земята, което значи, че прекомерно евентуално сте огромен фен на природата и топлото време. Притежавате духовна връзка с кучетата и обожавате да сте към тях, защото ви харесват тяхната преданост и палавост. За вас е доста значимо да намерите хубостта по света, по тази причина не пропускате да фотографирате всичко, което ви се изпречи на пътя. Пътешествайте повече и посещавайте пещери, плажове или ливади, с цел да уловите изящността им.

Muwan ’ - 2 до 21 май

Този знак е уравновесен сред огън и вода; затова гръмотевичните стихии са мощни събития за вас поради дъжда и мълниите, които може да ви донесат огромна мощ.

За вас е доста значимо човек да бъде почтен. Издигате истината на фундамент. Не понасяте хора, които се пробват да ви заблудят, за вас лъжците са транспарантни. Ако знаете, че нещо не е наред, ще говорите с другите, с цел да отстраните казуса. Никога не се страхувате да го извършите заради моралните си стандарти.

Обичате да учите нови неща всекидневно и си падате по детективски игри и пъзели.

Pax - 22 май до 10 юни

Хората, родени под този знак, в действителност имат шанс заради това, че тяхното духовно животно е ягуарът, което се смята за извънредно значимо за маите. Силен, изящен и умен, вие сте страховит водач, който може да докара тима до победа. Важно е да употребявате това качество, когато става въпрос за кариерата ви; сближава ви с хората към вас и им оказва помощ да реализират задачите си.

Околните се обръщат към вас за съвет. Подготвени и стимулирани, забелязвате задачата отдалече и очертавате разнообразни способи да я извършите.

Kеyab - 11 юни до 30 юни

Ако сте родени под този знак, вашето духовно животно е костенурката, обвързвана с луната и духовността. Намирате смисъл във всичко, на което се натъквате. Правейки стъпка напред, вие желаете да разберете хората към вас и какво ги кара да работят по разнообразни способи. Често си задавате въпроса „ Защо? “ и се изкушавате да се потопите по-дълбоко в откриването на скрити послания и смисъла зад обещано държание.

Наслаждавате се на поезията и изкуството и анализирате възприятията, които те ви носят.

Kumk'u – 1 юли - 20 юли

Знаете ли, че крокодилите оцеляват през мезозойската епоха, даже след изгубване на динозаврите, както и на множеството влечуги? Той е вашето духовно животно, което е минало през оцеляване и акомодация през цялото си битие. Започвайки от дъното, то търпеливо си проправя път.

Това е сходно на това по какъв начин бихте могли да действате в доста обстановки. Не сте от тези хора, които чакат всичко да им бъде поднесено на тепсия. Разбирайки, че са нужни старания, вие сте повече от подготвени да работите настойчиво и да изчакате, до момента в който настъпи моментът, с цел да извлечете изгодите. Не сте огромен фен на големите промени, само че може елементарно да постигнете това, което сте си набелязали.

Wayeb ’ - 21 юли до 25 юли

Времетраенето на тази зодия е единствено 5 дни. През този доста характерен интервал маите вярвали, че нещо не е наред и че всичко е неуравновесено. За хората, родени през него, се твърди, че имат връзки с други действителности и духове, които минават около земята. Твърде евентуално е да сте доста духовни и да се интересувате от отвъдния живот, небето и прераждането.

Pop - 26 юли до 14 август

Това е още един знак, който се отличава с водачество. Хората, родени през този интервал, елементарно преодоляват проблемите и реализират задачите си с лекост. Ако сте началник или управител, вие сте обичани от екипа си поради вашата позитивна природа, която постоянно е подготвена да помогне. Мнозина ще ви видят като другар, без значение дали сте сътрудник, комшия или нов прочут.

Земни и лесни, вие постоянно сте подготвени за нови прекарвания и показвате на хората по какъв начин може да се освободят от задръжките си и да се забавляват.

Wo - 15 август до 3 септември

Този знак е доста сходен на Ch'en и Sak. Черпи мощ от нощния мрак. Вашата зодия има два признака - ягуара и жабата.

Блестящ сте в водачеството, сходно на животното от рода котки, само че също по този начин обичате провокациите и сте доста адаптивни като земноводното. Харесвате мистерията и постоянно желаете да откривате нови места.

Опитайте се да излизате на разходки през нощта сами или с кучето си, с цел да открийте спокойствието и тишината, които нощта може да ви предложи.

Sip - 4 септември до 23 септември

Хората, родени под знака на Sip, са свързани с огъня и въздуха, което ги прави доста мощни персони, свързани с гората и съответно с елена, което е вашето духовно животно.

Нежни и грациозни, имате качества на елените – вие сте чувствителни и от време на време уязвими, търсейки мир в живота си. Ако нещо нарушава хармонията в битието ви, да вземем за пример спор, може да избягате от обстановката, до момента в който сте смутени, и да се върнете към разрешаването на обстановката, когато сте подготвени да го обсъдите спокойни.

Zotz - 24 септември до 13 октомври

Духовните животни на този знак са прилепът и рибата, които са две доста разнообразни същества, само че умеят да се движат доста добре в средата си.

Поради това вашите детайли са въздух и вода, което ви прави доста чувствителни и интуитивни към света към вас. Много е мъчно да ви заблудят, тъй че елементарно забелязвате лъжците. За другите не е толкоз елементарно да могат да видят оттатък розовите очила и да открият същинската страна на хората.

Като бездънен темперамент, постоянно мислите за тези към вас и по какъв начин нещата може да се подобрят, събирайки разнообразни оферти, с цел да стигнете до решение.

Sek - от 14 октомври до 2 ноември

Този знак е обвързван със земята и небето, по тази причина е евентуално да сте очаровани от всичко над вас - съзвездия, планети даже разнообразни духовни действителности.

Като човек, който е доста удобен, даже и да сте въвлечени прочувствено в дадена обстановка, може да оставите това настрани, с цел да създадете ефикасен проект за деяние, когато е належащо.

Ако познавате някой, който е в неприятни връзки, само че се пробва да покрие пукнатините с оправдания, вие сте някой, който ще му изясни, че неналичието на благополучие е в основата на казуса, носейки осъзнаване и мъдрост на индивида, който се нуждае от тях. Бихте могли да бъдете превъзходен консултант или медиатор във вашата другарска компания.

Xul - 3 ноември до 22 ноември

Подобно на K'ank'in, Xul са свързани с духовото животно на Кучето. Тези животни са доста известни измежду хората като невероятни спътници, осигуряващи безусловна обич, преданост и любов, които рядко се оферират в такава степен от другите животни.

Маите вярвали, че Кучето е ключът към отвъдното, което ще ви преведе през мост към идващия ви живот. Най-вероятно вярвате в прераждането и не се страхувате от гибелта. За вас тя е ново начало.

Yaxk'in' - от 23 ноември до 12 декември

Вие сте свързани с бога на маите на Слънцето, наименуван Ах Кин.

Той е бил бранител против заболявания, мрачевина и негативност. Като роден врач, вие сте извънредно потребни за тези към вас. Дори и някой да има неприятен ден, той се усеща по този начин като че ли може да изтриете негативните мисли, циркулираща в мозъка им, и да ги замените с щастливи.

Успявате да успокоите близките, само че когато имате проблем, изпадате в суматоха.

Не забравяйте, че всичко ще е наред и би трябвало да потърсите съвета на други хора, с цел да ви убедят, че терзанията в действителност са единствено в главата ви.

Mol - 13 декември до 1 януари

Това е последният знак в календара на маите, който го прави нещо приблизително сред Стрелец или Козирог. Това е още една зодия, която е обвързвана духовно с ягуара, което й дава мощ в живота. Вие сте в положение да се отскубнете от сложни обстановки в битието си, трансформирайки ги в уроци вместо неуспехи. Ако се изправите пред проблем, това ще ви разстрои, само че в края на деня ще излезете по-силна от създалата се обстановка.

Вие сте доста нравствен субект и страховит водач, от вас става отличен йога преподавател. Хората към вас се усещат спокойни и релаксирани. Черпите силата си от дъжда, тъй че в случай че имате веранда, седнете там, когато вали, с цел да чуете прелестните шумове на природата
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР