Искате да направите парти-изненада за рождения ден на свой близък,

...
Искате да направите парти-изненада за рождения ден на свой близък,
Коментари Харесай

Четири идеи за перфектно парти-изненада

Искате да извършите парти-изненада за рождения ден на собствен непосредствен, само че нямате концепция по какъв начин това да се случи? Не се тревожете! Ние сме отсреща с четири страхотни хрумвания, които можете да употребявате. Гарантираме приятни страсти във всички случаи. 

Класически вариант

Тази концепция може да бъде осъществена мъчно в случай че индивидът, който желаете да изненадате живее самичък. Ако има съквартиранти или половинка, те би трябвало наложително да са в тима ви. Не си го представяйте като по филмите. Просто уцелете някоя вечер, в която си е вкъщи и се изсипете всички едновременно с балони, алкохол и поръчайте храна за празненството. След това му дайте малко време да се оправи и дано купонът стартира. Може да предупредите всички съседи преди този момент, с цел да може да няма проблеми с повдигането на звук. 

Парти на яхта

Това може да се случи главно през лятото. Кажете на вашия непосредствен, че сте му подарили разходка с яхта, а в действителност организирайте празненство или най-малко почерпка на лодката за него. Той ще знае за лодката, само че няма да има визия за самото празненство. Това ще подсигурява страхотни прекарвания за всички посетители. Единственото, за което би трябвало да внимавате е някой да не прекали с алкохола и да реши да поплува. 
От кой алкохол се изтрезнява най-бавно и по какъв начин да се предпазим по време на празниците
Всеки знае, че по празниците на трапезите наложително се сервират най-малко няколко типа алкохолни напитки. От някои от тях обаче се изтрез...
Прочети повече
Спонтанно пътешестване

Това изисква повече плануване и нормално работи с по-малки групи празнуващи. Представете си следната картинка. Излизате на по бира с рожденика, с цел да се видите, само че в действителност отивате на гарата и хващате първият трен за където и да е. Заредете алкохол и храна за пътуването с влака и се озовете на някое забавно място. Наемете хотел, останете уикенда и се прибирате обратно. 

Парти " похищение "

Това се прави относително елементарно, само че още веднъж ще ви би трябвало помощ от някой, който живее с рожденика. Въпросният човек би трябвало да ви отключи, с цел да влезете в жилището на вашия другар и да му дадете 30 минути да си събере багажа. Преди това би трябвало да сте наели апартамент в някоя празненство дестинация или пък къща някъде. Опциите са или да отидете някъде на бар, или да прекарате уикенд в къща за посетители в празнуване. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР