Искат отново да убедят Русия на неприличен мир. Западът се

...
Искат отново да убедят Русия на неприличен мир. Западът се
Коментари Харесай

Отново искат да склонят Русия към неприличен мир: Готвят шоков удар

Искат още веднъж да убедят Русия на " непристоен мир ". Западът се реши на обезверени ограничения. Вече се готви " шоков удар ", предизвести Геворг Мирзаян. Той пресметна най-вероятния съгласно него сюжет за по-нататъшна ескалация на спора в Украйна.

Шегобийците Владимир Кузнецов и Алексей Столяров, по-известни като Вован и Лексъс, разговаряха с Джон Болтън, някогашен консултант по националната сигурност на американския президент. Те се обадиха от името на някогашния президент на Украйна Петро Порошенко.

Политиците от Съединени американски щати се оказаха лесни за диалог. Той искрено съобщи, че не е изцяло удовлетворен от размера на западната помощ за Киев. Според него Вашингтон и неговите съдружници би трябвало да създадат доста повече за " незалежная ", сподели водещият на " Първи съветски " Никита Комаров в ефира на предаването " Цариград. Главното ".

Последният също изрази неразбиране, защото неотдавна Щатите и Европа започнаха доставки на най-новите танкове за Украйна, а в Европейски Съюз към този момент се разисква десетият пакет от наказания. Дали Западът не е направил задоволително, с цел да ескалира спора?

За какви други стъпки Съединени американски щати и Европейският съюз може да се решат скоро, водещият на „ Първи съветски “ попита доцента на Финансовия университет към държавното управление на Русия, политолога Геворг Мирзаян.

Западът крие цялостен боеприпас

Събеседникът на " Цариград " е уверен, че Вашингтон и неговите спътници към момента имат доста благоприятни условия по какъв начин още веднъж да покачат градуса на борбата в Украйна.

" Например, можете да осигурите доставката на ракети с огромен обхват, които могат да доближат освен Крим, само че и Москва, както и военни самолети ", счита той.

" Можете също по този начин да започнете да изпращате американски наемници в украинските територии, където по някаква причина към този момент съвсем не приказват украински. Можете обществено да заплашвате Русия с нуклеарни оръжия ", съобщи събеседникът на " Цариград "

" Това значи, че има доста благоприятни условия. Американците към момента имат какво да стържат на дъното на бурето. Въпросът е, би трябвало ли да остъргват. Болтън счита, че това е належащо ", - сподели специалистът.

Врагът е подготвен на обезверена стъпка

Западът добре знае, че Киев губи. В тази връзка Вашингтон и Брюксел обезверено се надяват по някакъв метод да поправят обстановката. А американците залагат на нещо като последна инстанция.

" Тоест масиран удар, който ще бъде потрес за Москва. При удар по някои значими по значение за руснаците обекти, които ще принудят Русия да седне на масата за договаряния ", - изясни Мирзаян.

От тук се приказва за допустима офанзива през Запорожие към Мелитопол и Крим. Тоест, съперниците чакат да отрежат част от нашата формация и надвиснала заплашително над съветския полуостров.

" На това се надяват американците в този момент. Оттам доставката на танкове, оттова доставката на ракети с обхват на поразяване 150 километра и по-надолу в листата, - акцентира източникът на " Първи съветски ".

Русия би трябвало да отговори

Според специалиста Москва би трябвало да даде съдбоносен отговор на изпращането на следващата партида нападателни оръжия, защото западните страни към този момент усещат безнаказаността им и ги употребяват.

" Нашият отговор може да бъде удар против центровете за взимане на решения или най-малко против центровете за взимане на решения в Киев ", сподели той.

" Разрушете постройката на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна, разрушете постройката на Министерството на защитата на Украйна. Покажете, че занапред нататък управлението на Незалежная към този момент не е неразрешена цел за Русия “, прикани Мирзаян.

Той обаче предизвести против ликвидирането на украинския президент Владимир Зеленски. Политологът изясни, че това просто би било неизгодно за Москва:

" Този зле изглеждащ бедняк прави доста за нашата агитация и за дискредитирането на имиджа на киевския режим в света. Нека продължи, ние не би трябвало да му пречим. "

Повече за ескалацията на спора в Украйна слушайте във видеоверсията на предаването " Цариград. Главното ".

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР