Исканията ни са незабавна оставка на ръководството на МВР- Пловдив.

...
Исканията ни са незабавна оставка на ръководството на МВР- Пловдив.
Коментари Харесай

Алибегов: Искаме незабавна оставка на ръководството на МВР-Пловдив

„ Исканията ни са незабавна оставка на управлението на МВР- Пловдив. Демерджиев е юрист и доста добре знае кои закони са нарушени при инспекцията ”. Това съобщи ръководителят на Българска асоциация на заведенията Ричард Алибегов пред Областната дирекция на полицията, където над 300 души излязоха на митинг под надпис „ Няма да поносим ”.
Прочетете още
Причината за това е неуместната полицейска интервенция „ на голо ”, която се организира на 6 май в клуб Bushido, където 400 индивида бяха заключени и обискирани близо 5 часа.

„ Мисля, че задоволително реномирани юристи излязоха и споделиха, че дейностите на Министерство на вътрешните работи са безусловно противозаконни и желаеме да си понесат отговорност за дейностите си. Видя се, че това е безспорна подигравка ”, безапелационен е Алибегов.

Той добави, че нито клиентите са получили опрощение, нито личния състав, като протестиращите са там, с цел да защитят клиентите, бизнеса и работещите.

Деян Найденов, който е притежател на засегнатия клуб съобщи, че инспекцията е била напълно целенасочена и тенденциозна.

„ Нищо не откриха при инспекцията и се подиграха с нашите клиенти. Очакваме шефът да излезе и да даде някакво пояснение на хората ”, съобщи Найденов, като добави, че има сведения, че се приготвят нови такива акции, както и, че полицейски чиновници и тормозят клиентите до ден сегашен и ги разпитват в допълнение.

В знак на митинг против унизителното отношение на полицията,  протестиращите направиха и флашмоб с престилки, на които има голи хора. Шествието мина и през Капана.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР