Искането за моята оставка като зам.-председател на НС беше акт

...
Искането за моята оставка като зам.-председател на НС беше акт
Коментари Харесай

Зам.-председателят на НС: Мнозинството показа, че вот на недоверие към правителството няма да мине -

Искането за моята оставка като зам.-председател на Народно събрание беше акт на политическа измама. Това е инспекция дали един избор на съмнение към държавното управление би минал. Но обединението ясно сподели, че няма да мине. 

Това съобщи зам.-председателят на Народно събрание и народен представител от Политическа партия Мирослав Иванов по Българска национална телевизия, откакто през вчерашния ден след тричасов спор Народното събрание желаната от ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и " Възраждане " оставка на Иванов, тъй като  микрофона на ръководителя на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

По думите на Иванов опозицията се пробва да нанесе тежък удар върху обединението и да ревизира какъв брой постоянна е тя.

" Стабилна е и аз през вчерашния ден получих поддръжка от всички парламентарни групи ", сподели той. Второто обръщение за него от вчерашното гласоподаване е, че парламентарните групи ясно са декларирали поддръжката си към него, което по думите му е оценка на неговата работа. 

Конфликтът стартира предишния петък, когато Десислава Атанасова направи 20-минутна декларация, с която означиха първата година на ГЕРБ отвън властта.

Спрях микрофона на Десислава Атанасова, тъй като правилникът по този начин изисква, посочи Иванов. Поставен съм в качеството на зам.-председател на Народно събрание и би трябвало да спазвам правилника и реда в залата, както и това всички народни представители да бъдат равни пред разпоредбите и аз направих тъкмо това.

Според Иванов нападките, че лишава думата на опозицията, както и самото искане за неговото освобождение са преекспонирани. Според него е нямало аргументирани и рационални претекстове за това.

" Всъщност дейностите на госпожа Атанасова бяха провокация и опит да покажат, че ГЕРБ и цялата съпротива могат да вършат, каквото си изискат ", сподели Иванов. 

Заяви, че е поднесъл извинения на Десислава Атанасова, тъй като е схванал, че тя е била афектирана, само че счита, че е постъпил вярно.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР