Искането от клубовете е да промотират Община Русе на всички

...
Искането от клубовете е да промотират Община Русе на всички
Коментари Харесай

Община Русе ще сключи договор за спонсорство с отборите на Дунав

Искането от клубовете е да промотират Община Русе на всички спортни прояви и терени

Общинският съвет в Русе даде своето единодушие Община Русе да подписа контракти за спонсорство със Сдружение „ Футболен клуб Дунав от Русе “, Спортен клуб по баскетбол „ Дунав – Русе – 2016 “ и Сдружение „ Спортен клуб по волейбол - Дунав “.

Искането от клубовете е да промотират Община Русе на всички спортни прояви и терени, които посещават по време на надпревари. „ Футболен клуб Дунав от Русе “ ще бъде подкрепят в размер на 60 000 лв..

От Сдружение „ Спортен клуб по баскетбол Дунав - Русе - 2016 “ провеждат детски празници в учебните заведения, като възнамеряват да възобновят кошовете в още няколко учебни заведения. Средствата в размер на 70 000 лева ще разрешат на клуба да продължи да развива баскетбола като всеобщ спорт чрез построяването на подобаваща инфраструктура и набиране на принадлежности в учебните заведения.

Сдружение „ Спортен клуб по волейбол – Дунав “ ще получи спонсорство в размер на 55 000 лева, като се ангажира да преследва по-високо класиране в „ Ефбет Суперволей лига “ на България и развиването на детско-юношеската школа на клуба.

Срещу получените суми трите клуба поемат съответни отговорности, посочени в техните оферти, за разпространение на община Русе като една виновна институция в медийното пространство. Средствата за трите клуба ще се обезпечат от Дейност 714 „ Спортни бази и спорт за всички “ от бюджета на Община Русе.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР