Искаме прокуратурата да провери всичко около Цанков камък. Проектът е

...
Искаме прокуратурата да провери всичко около Цанков камък. Проектът е
Коментари Харесай

ГЕРБ: Искаме прокуратурата да провери всичко около Цанков камък

Искаме прокуратурата да ревизира всичко към " Цанков камък ". Проектът е явно недоходоносен от самото му начало. Почти трикратно е нарастването на първичната планова стойност, напълно се губи капиталовият смисъл. Това съобщи ръководителят на правната комисия в Народното събрание Данаил Кирилов в ефира на Българска национална телевизия.
Този план има негативна възвръщаемост. Той изначално съдържа този минус, негативният резултат. Като енергийна логичност също е неправилен. Този план дава дял от 3% от енергийната ни мощ, сподели още Кирилов.
По нашата логичност и виждане се визират управнически дейности и разпоредби, които са осъществени в интервала 2003-2006 година от хора на основни позиции, които ръководят държавното присъединяване в енергийни сдружения. Става дума министри, заместник-министри на енергетиката, шефове на НЕК и консултанти на плана, разяснява още Данаил Кирилов.

Започваме с няколко значими и тежки законопроекта. Още от на следващия ден формираме работната група за измененията в Гражданско-процесуалния кодекс. Ще продължим с Административно-процесуалния кодекс. Ще продължим с второто четене на Закона за концесиите. Опозицията саботираше всичките ни законодателни оферти. Имаме доста работа за септември. Стартираме с чуването на претендентите за Висш съдебен съвет от парламентарната квота и Закона за антикорупция, сподели Кирилов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР