Искаме диверсификация на доставките на газ, трябва да се преговаря

...
Искаме диверсификация на доставките на газ, трябва да се преговаря
Коментари Харесай

Иван Ченчев: Ще опитаме да отменим изгонването на руските дипломати

Искаме диверсификация на доставките на газ, би трябвало да се договаря с всички. Искаме нотите за изпъждане на съветските дипломати да бъдат анулирани. В момента добре е за България да няма избори и да стъпим на добра управническа основа. Това заяви пред Нова Нюз депутатът Иван Ченчев от Българска социалистическа партия.

По думите му Българска социалистическа партия ясно и тъкмо е споделила, че с ГЕРБ и Движение за права и свободи не може да се договаря.

„ Преговорите ще стартират с нашите съдружни сътрудници, както преди. Имаме управническа стратегия с съответни периоди, ще стъпим на нея. Всички партии от четворната коалиция са задоволени от нея. Нуждаем се от устойчиво бъдеще, въпреки и краткосрочно. Имаме небосвод за диалози и ръководство “, счита Ченчев.

Той удостовери, че Българска социалистическа партия ще предложи досегашните си министри още веднъж да заемат постовете си.

Според него не трябва в договарянията за нов кабинет да се слагат разграничителни линии, които да тласнат България към нови избори в условия на огромни рецесии.

„ Склонни сме да преговаряме за бъдещето на България с тъкмо написани ограничения. Важно е да не се влезе без бюджет в идната година, както беше с тази “, показа той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР