Искаме да ви насърчим да се отнесете сериозно към съставяне

...
Искаме да ви насърчим да се отнесете сериозно към съставяне
Коментари Харесай

ДБ призова ПП да се отнесе сериозно към втория мандат и да мисли за общи кандидати на местния вот

Искаме да ви насърчим да се отнесете съществено към сформиране на държавно управление с втория мандат, тъй като страната има потребност от ръководство на реформаторските сили. За това приканиха водачите на “Продължаваме смяната ” съпредседателите на “Демократична България ” Христо Иванов и Атанас Атанасов по време на днешните обществени съвещания за бюджета за следващата година сред двете обединения, оповестиха от пресцентъра на партията.

Христо Иванов съобщи още, че Политическа партия и Демократична България имат обща отговорност за локалните избори и прикани двете обединения да мислят за общи претенденти в столицата и страната. 

Владимир Панев предизвести, че предстоящият от Асен Василев и Политическа партия забележителен растеж на брутния вътрешен артикул може да не е съпроводен с подобен растеж на приходите в хазната, а Мартин Димитров добави, че при служебни държавни управления приходните администрации работят по-пасивно и би трябвало деликатно да се следи събираемостта на държавните вземания.

Важно е да не загубим фокус върху значимите промени при тези рецесии, тъй като това е методът и приходите да порастват неинфлационно, и да излезем от рецесиите, в които сме сега, акцентира Панев. И предизвести, че светът се насочва към световна криза и въпреки инфлацията следващата година сензитивно да спадне, с набраната от тази година инерция в растежа на цените не можем да си позволим да раздаваме пари на калпак.

Ивайло Мирчев поддържа думите му с образец за човек, построил си къща като читалище с басейн пред нея, който получава енергиен бонус за отоплението и на басейна като жителите на двустайна панелка. 

Депутатите от Демократична България поддържаха нарастването на обществените разноски, само че са безапелационни, че те би трябвало да са в границите на 3 на 100 бюджетен недостиг. И подсетиха, че спазването му е наложително изискване за реализиране на общата цел на двете обединения за участие на България в Еврозоната от 1 януари 2024 година Те заявиха и поддръжката на Демократична България на самодейността на Политическа партия Народното събрание да призове с декларация служебното държавно управление да внесе постоянен бюджет за 2023, а не да се удължава за няколко месеца тазгодишният бюджет. 

Съпредседателите на Политическа партия Асен Василен и Кирил Петков потвърдиха огромното съвпадане сред задачите и целите на двете обединения и увериха, че ще се отнесат с цялостна съвестност към своя, втория мандат за сформиране на държавно управление, в случай че първият не успее.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР