Искаме да коментираме ефективността на проектите. С такова заявление започна

...
Искаме да коментираме ефективността на проектите. С такова заявление започна
Коментари Харесай

За станалото Цариградско море от шосе припомни БСП на Борисов

Искаме да разясняваме успеваемостта на плановете. С такова заявление стартира конференцията си Българска социалистическа партия в отговор на мненията от през вчерашния ден на премиера Бойко Борисов.

" Точно успеваемостта е главното обвиняване към плана " Цанков камък ", в който бяхме намесени ", съобщи зам.-председателят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Деница Златева.

Тя се базира на думите на премиера Борисов от съвещанието на Министерски съвет през вчерашния ден, който аргументира сигнала до прокуратурата с това, че " Цанков камък " не работи.

Подхващайки тематиката за успеваемостта, от Българска социалистическа партия декларират, че заводът за отпадък в София не извършва критериите.

" Относно успеваемостта на завода за отпадък, огромната горделивост на Борисов, той трябваше да реализира съответни резултати - след преправянето на боклуци в завода, под 10% да отива на хранилище. Фактите сочат обаче, че единствено 2 години след откриването му, той не може да доближи тези проценти ", съобщи депутатът от левицата Георги Свиленски.

По думите му този огромен план за над 350 млн. сега не работи дейно. " За да се приближи до мечтаната успеваемост, Столична община е принудена да пристъпи към сепарираща лента, към която работят 50 служащия в бели престилки и маски и разделят боклука ", съобщи той.

Депутатът разяснява, че за това общината е оповестила през март социална поръчка за 6 млн. лева, а август за 2 млн. лева - меки ограничения, които да обучат тези 50 индивида да вършат разлика сред кутийка за безалкохолна напитка и парче винкел или стъклена от пластмасова бутилка.

На конференцията в централата на партията Свиленски " захапа " и казуса с ремонта на " Орлов мост ", осъществен при кмета Борисов и който не е издържал и 11 дни.

Депутатът от Българска социалистическа партия изясни, че " Орлов мост " е емблемата на ГЕРБ за всеки един ремонт - строителство, надзор, отговорност на компаниите и ощетяване на жителите. Той напомни, че на 12.08.2007г. приключва ремонтът, като 700 000 лева са дадени единствено за " Орлов мост ", а 1,2 млн. лева за правата от него до " Ропотамо ".

По думите му единствено 10 дни по-късно " Цариградско шосе " става " Цариградско море ", а " Орлов мост " е надиплен на коловози. Г-н Борисов няколко дни по-късно твърди, че компанията, която е направила ремонта, поема гаранцията от 5 год., напомни Свиленски.

Той заявява и че: " Не работим с подправени вести. Нека всеки, който излезе да ни опровергава, да заявява същото. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР