Искаме да имаме нормална европейска държава с институции, които разследват

...
Искаме да имаме нормална европейска държава с институции, които разследват
Коментари Харесай

Кирил Петков: Покрай пачките и кученцата се закри голям проблем

Искаме да имаме естествена европейска страна с институции, които проверяват всички пачки. Това съобщи пред Нова ТВ съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков.

Пачките са проблем, посочи той. Покрай пачките и кученцата се закри един различен проблем, а точно, че основният прокурор е натискал основния секретар, счита депутатът от Политическа партия и още веднъж уточни, че върху Живко Коцев е оказан напън.

Петков е безапелационен, че казусът с основния секретар би трябвало да се ревизира, само че прокуратурата би трябвало да бъде безпристрастна.

ПП-ДБ ще защитят всеки, който е жертва на бухалката- прокуратурата и основният прокурор, който е част от аферата Осемте джуджета, увери Петков.

Осмото джудже заплашва основния секретар. Това е по-голям проблем от пудела, разяснява Петков и добавя, че Живко Коцев се срещнал с Димитрови, когато бащата отишъл при него да даде показания против Борисов.

От една страна имате Борисов с пачки, от друга- пудел с пачки. А Политическа партия не стои зад пачките от спалнята на Борисов, увери водачът.

Направихме доста неточности, призна Кирил Петков. Но силата на смяната е в хората.

Петков съобщи, че в тази акция Политическа партия ще се върне при хората.

Според него Борисов и Пеевски не са подготвени да пуснат властта. И сред тях има чисто човешка договорка.

Научихме си уроците, призна депутатът. Когато си слаб, Пеевски и Борисов стават нагли. Когато си мощен - се преценяват с теб, заключи някогашният министър председател.

Петков обаче е уверен, че Борисов и Пеевски няма да се трансформират.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР