Искам този народ да се промени, този народ да спре

...
Искам този народ да се промени, този народ да спре
Коментари Харесай

Бившият съпруг на убитата Виктория: Да не търсим мъст, а да помислим как да продължим започнатото от нея

" Искам този народ да се промени, този народ да спре да мисли за санкции, да спре да мисли за проблемите, да спре да се оплаква, да мрънка ", разяснява в изявление за предаването " Тази събота и неделя " на bTV някогашният брачен партньор на убитата Виктория Маринова Свилен Максимов.

Той е притежател на малкия екран, в която тя работеше - TVN.

„ Предпочитам да мисля за бъдещето, както би трябвало да направя, с цел да продължим това, което Виктория стартира. За мен това е най-важното сега ", сподели той. Според него Виктория е посочила, че се интересува от обществените тематики и от проблемите на хората в затруднено състояние и изключително на децата. Предаването " Детектор ", на което тя води единствено едно издание, пък било основано да даде публичност на значимите тематики, за които не се приказва задоволително – като задържането на публицистите от „ Биволъ ” и тяхното следствие за злоупотреби с европари.

„ Това е неправда, която няма по какъв начин да бъде поправена, в случай че всички хора не научат това нещо – и освен да стоят пред тв приемника и да гледат, само че и да създадат нещо по въпроса ”, акцентира Максимов.

Той призова хората да не търсят отплата, визирайки вероятни наказателни акции. " Мотористите са хора с извънредно свободен дух, със наказания няма да ги уплашите. Те по душа са положителни хора и в случай че им обясните, че такива показности и походи в махалите ще доведат единствено до напрежение, до в допълнение принуждение, аз съм сигурен, че тези хора ще схванат. "

Според Свилен разновидностите сега пред нашето общество са два:

„ Да продължим да мрънкаме, да желаеме наказване, да вършим походи в махалите, да страдат други хора, които нямат нищо общо и да гледаме по какъв начин да навредим или да погледнем нещата от един различен ъгъл – че моментът за смяна е пристигнал. Не е значимо какво ти се случва, значимо е по какъв начин ти го приемаш, по какъв начин реагираш на това. В този смисъл аз бих желал да направя каквото зависи от мен, с цел да тръгнат нещата и да се оправят. "

Максимов съобщи, че не желае да мисли за задържания за убийството Северин Красимиров. „ Той е някакъв изрод, аз сега го ненавиждам ужасно доста, само че въпреки това, даже и да го убием с камъни, да го обесим, това няма да ни върне Виктория ", показа той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР