Искам промяна в политиката на ЕС. Той е заченат, като

...
Искам промяна в политиката на ЕС. Той е заченат, като
Коментари Харесай

Искаме промяна в политиката на ЕС, обяви лидерът на ВМРО

Искам смяна в политиката на Европейски Съюз. Той е заченат, като съюз на суверенни страни, а в този момент се ръководи от едни скъпо платени бюрократи, сподели през днешния ден по Би Ти Ви водачът на Вътрешна македонска революционна организация и вицепремиер Красимир Каракачанов.

Според него в доста страни хората са за обединена Европа, само че не и тя да се управлява от бюрократи, които никой не е избирал. Каракачанов се разгласи остро против съобразяването с мюсюлманите и мигрантите.

" Едни хора, които никой не е канил, стартират да задават разпоредбите, което не е обикновено ", уточни водачът на Вътрешна македонска революционна организация, като уточни образецът с анулация на името Коледен от базарите в Белгия. Според Каракачанов с дейностите си досега евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки, който е лидер на листата и в този момент, е посочил по какъв начин би трябвало да се работи в европарламента.

" За първи път българин е измежду десетте най-актинти депутати. От него пристигна и сигналът за пакет подвижност ", аргументира се Каракачанов.

В отговор на въпрос за къщите за посетители, той уточни, че злоупотреби с еврофондове има във всички страни и България не е неповторима. " Това е процедура на доста места ", е мнението на Каракачанов.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Евроизбори 2019 (330)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР