Искам много по-сериозно отношение от моите играчи. Бързо трябва да

...
Искам много по-сериозно отношение от моите играчи. Бързо трябва да
Коментари Харесай

Стоилов: С такава игра "Левски" няма да победи и слаб гръцки отбор

" Искам доста по-сериозно отношение от моите играчи. Бързо би трябвало да пресечен розовите сънища. Така не можем да победим и втородивизионен гръцки тим, камо ли ПАОК. Ще има съществени диалози в понеделник. Особено в отбрана би трябвало да сме безупречни. Не е проблем, че няма няколко индивида. Проблемът е, че подходихме безконтролно. Без игра в отбрана, не можем да развиваме тима в офанзива “.

Това бе гневният коментар на треньора на " Левски " Станимир Стоилов след първата лятна контрола на " сините ", в която те приключиха 1:1 против завърналия се в елита " Септември " (Сф).

Мачът се игра на ст. " Георги Аспарухов " пред повече от 1000 фенове, като се игра в необикновен формат - първо полувреме от 25, а второ - от 35 минути. Това бе наложено от здравословни проблеми в отбора на " Септември ".

Станимир Стоилов заложи на стартов състав, построен напълно от юноши на клуба, а капитан на " Септември " бе досегашният състезател на " Левски " Валери Божинов, който бе приветстван от " сините " почитатели.

Головете вкараха Марио Илиевски ( " Септември " ) в 26-ата мин. и Билал Бари ( " Левски " ) в 37-ата.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР