Искам да започна с едно извинение към българските граждани. В

...
Искам да започна с едно извинение към българските граждани. В
Коментари Харесай

Ген. Атанас Атанасов посочи най-голямата грешка, която е допусната в управлението


" Искам да стартира с едно опрощение към българските жители. В това мъчно време извинявайте, че още веднъж ще ви занимаваме два месеца с предизборна акция и ще ви караме да ходите пред урните ". Това сподели в студиото на " Денят стартира " по Българска национална телевизия съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има.

" От ДБ направихме всичко допустимо да предотвратим тези предварителни избори, само че не успяхме, тъй като Бойко Борисов и Ахмед Доган, с мощната поддръжка на Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в пратиха страна на избори - подмолно отвън Народното събрание натискат едни бутони. "

Атанасов разгласи, че още през март ръководещите са знаели накъде върви политическата обстановка:

" Не знам какво се случи с " ", аз даже не съм виждал техния водач Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в за цялото това време. Миналата година те бяха подготвени да работят крепко, а в този момент тласнаха страната ни към избори ", добави той.

" и сега са в доста положително въодушевление. Явно тях не ги интересува това, което ще се случи в страната. Жаждата за това да упражняват още веднъж властта, за тях е главен претекст "

" В ръководството имаше недостатъци и ще имаме време, когато стартират акциите, да ги обясняваме и поправяме ", счита той.

" Една от огромните неточности беше това, че не се направи сериозна административна промяна. Трябваше да разчистим партийните назначения на калинките на. Българската страна е обрасла от  административни чиновници ", съобщи той.

" Всяка една политическа мощ е длъжна във всяка една обстановка да е подготвена за избори. Ние участвахме доста съществено в договарянията на третия мандат за лъчение на кабинет ", сподели Атанасов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР