Искам да успокоя всички интересуващи се, че има още малко

...
Искам да успокоя всички интересуващи се, че има още малко
Коментари Харесай

Кметът на Асеновград: Сега трябва да се работи, за избори има време

" Искам да успокоя всички интересуващи се, че има още малко време до окончателното ми решение дали да се кандидатирам за трети кметски мандат и желая да употребявам това време за работа. В общината работата не пита дали има избори, или няма, тя би трябвало да върви. Имаме значими задания и планове, които би трябвало да приключим. " С тези думи кметът на Асеновград лекар Емил Караиванов отговори на въпрос от медии дали има намерение да взе участие още веднъж в локалния избор наесен.
Той напомни, че както бе споделил преди няколко седмици пред Actualno.com, решението му за кандидатура за идващ мандат не е еднолично, а и към момента текат номинации в партията, тъй че всичко занапред следва да бъде огласено. Емил Караиванов добави, че към момента не е обявил публично дали ще се включи в предизборната конкуренция не поради съблюдаване на някакви периоди или спомагателни стратегически ходове.
Той съобщи, че би трябвало времето до изборите да бъде употребено за работа, а не като предизборна пропаганда. " За мен е значимо отношението на жителите за това, какво съм приключил досега, до каква степен аз съм зает с проблемите им и каква е тяхната оценка за този мандат ", сподели още кметът на Асеновград.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР