Искам да седна на пода, да скръстя краката си и

...
Искам да седна на пода, да скръстя краката си и
Коментари Харесай

Ти си от жените, с които мъжете искат да избягат, да оберат банка и да се влюбят лудо

Искам да седна на пода, да скръстя краката си и да стартира да разнищвам всички твои възелчета. Защото ти си най-красивото и най-сложното нещо, върху което в миналото съм полагал очите си. Ти си неразбория от копринени влакна. Знам, че и цялостен живот няма да ми стигне, с цел да разплета твоята дива, объркана и непримирима душа, само че Бог ми е очевидец, склонен съм да си отида от този свят, пробвайки.

Ти не си просто жена. Не си просто човек, основан от плът и кръв. Мила, ти си магия, ти си такава чудна неразбория, че даже сама не осъзнаваш. Ти нямаш потребност някой да ти подарява рози и красиви движимости. Ти заслужаваш всеки ден да ти припомнят, че даже и всички полезности на индивида до теб да му бъдат отнети, няма да има значение - тъй като ти, скъпа, си задоволителна.

 жена двойка принцеса Thinkstock

Защото единствено ти можеш да накараш някого да се влюби в теб в 4 сутринта, до момента в който се смеете като хлапета. Само ти можеш да гледаш към звездите и да изглеждаш по-красива от тях. Само ти можеш да бъдеш по едно и също време огън и лед… карайки хората да се опасяват от леда и да копнеят за изгарянето.

Ти си безпорядък, само че в твоя безпорядък има повече ред, в сравнение с където и да е било. Защото ти слушаш личния си глас, шепота на душата, която носиш. Твърде доста хора слушат единствено шума на света, вместо да се вслушват по-често в себе си. Ето това те прави толкоз извънредно специфична.

Толкова си безредна, а си толкоз спокойна. Винаги си казвала, че всички би трябвало да бъдем такива. “Не повишавай звук, просто направи аргумента си по-неоспорим.” Това си и ти - един безспорен мотив, че света е положително място, въпреки и всичко друго в него да се разпада.

 жена двойка принцеса Thinkstock

Ти си от дамите, с които мъжете желаят да избягат, да оберат банка, да се влюбят бясно и да ядат сладолед в Париж. Ти не си единствена по рода си, тъй като даже не трябва да бъдеш лимитира в жанр. Ти си дива и неопределима и тъкмо по тази причина си толкоз, толкоз специфична.

И не позволявай на никого, в никакъв случай да те поставя на едно равнище с останалите, да те съпоставя, да те поставя в шаблон, да те дефинира, да мисли за теб като за всекидневно наличие. Ти не си и в никакъв случай няма да бъдеш нормална. Ти си жена и си родена, с цел да бъдеш обичана, само че не и разбирана.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР