Искам да се извиня. Отговорен съм за това, което извърших

...
Искам да се извиня. Отговорен съм за това, което извърших
Коментари Харесай

Шведът Кристофер: Засрамен съм, че извърших това във вашата страна

Искам да се извиня. Отговорен съм за това, което направих и се усещам компрометиран, че направих това във вашата страна. Това сподели пред Районния съд в Несебър 36-годишният шведски екскурзиант Кристофер Андерсон, който в събота, 13-ти юли, сътвори същински екшън в морския град, като открадна такси и катастрофира с него.

В момента съдът в Несебър гледа мярката му за неотклонение, оповестява БургасИНФО.

Според прокуратурата той няма непрекъснат адрес в България, настанен е в хотел „ Рио Палас “ за интервала от 10-ти до 17-ти юли. По данни на Интерпол в Стокхолм той има регистрации за присъединяване в нахлуване, насила и нелегално носене на оръжие. Осъждан е за опиати, нелегално оръжие и контрабанда.

От обвиняването подчертаха, че шведът има трайни незаконни привички. „ Не единствено е направил жестоко посягане против собствеността на жителите, а е бил и без брошура и с централизация на алкохол 1,74 промила. Имало е действителна заплаха, управлявайки колата по оживените през летния сезон улици, да нарани хора. Извършил е жестоко нарушаване на публичния ред. “, показаха от прокуратурата.

Защитата на Кристофер Андерсон акцентира, че фактически повдигнатото обвиняване е за тежко закононарушение, само че не е обусловано, че той би трябвало да търпи последствията от предишни осъждания. Кристофер бил в страна, която посещава за първи път и нямало по какъв начин да откри метод да се укрие, с цел да осуети дейностите по наказателното произвеждане.

Според юриста дейностите му са били предизвикани от изпития алкохол и това му е пречило да управлява постъпките си. Нямал явен спомен какво се е случило на 13-ти юли. След като минало действието на алкохола, съжалил и изразил подготвеност да понесе отговорност. „ Употребата на алкохол в тази ситуация е била свръх опциите на неговия организъм “, уточни отбраната.​​
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР