Искам да попитам дали се случва да не получите пощата

...
Искам да попитам дали се случва да не получите пощата
Коментари Харесай

Недобросъвестен пощальон? Непокътнати писма се озоваха в кофите за боклук

" Искам да попитам дали се случва да не получите пощата си? ", този въпрос зададе Екатерина Колева в обществената мрежа Facebook. Причината за питането е странна панорама, на която дамата се е натъкнала.

Екатерина е снимала резервоар за отпадък в региона на " Надежда ", в който са захврълени много писма, който наподобяват непокътнати.

" Това на фотосите е пощата на блок 262. Поне което видях, не съм ровила ", отбелязва тя.

Според дамата не е нормално толкова писма да се валят в кофите за отпадък. Тя се притеснява, че това може да е дело на злонамерен комшия или недобросъвестен пощальон.

" В нашия вход несъмнено липсва поща и то значими писма, освен сметки ", написа още дамата. 

Все повече компании ни дават опцията да се включим в самодейността за запазване на околната среда, като в това време оставаме все по този начин осведомени - във въпросната самодейност можем да се включим, като се откажем от месечната си фактура, която получаваме на книжен притежател и изберем да я получаваме в електронен формат. По тоза метод пощата не се задръства от писма със сметки, а единствено с няколко клика може да се направи информация посредством Интернет.

Галина Цветкова, която разяснява случая със захвърлените писма в резервоар, е безапелационна, че това е дело на пощальоните.

" Пощаджийките го вършат, аз съм ги виждала по какъв начин ги хвърлят. Мързи ги да работят ", разяснява Цветкова.

Илиана Иванова пък в продължение на повече от половин година не е получавава писмата си от ЧЕЗ.

" Пуснах им недоволство, че не ги получаваме и пощальонът цъфна на вратата ми (бях домоуправител) да ми даде всички изчезнали писма, с цел да ги раздам аз на хората. Чудех се тоя бъзика ли се с мен?! И да ме помоли, като мине супервайзърът му да кажа, че всичко си получаваме. Та към този момент нищо не ме учудва. Някой си прибира парите без да прави работа ", написа Илиана.

Част от хората, коментирали обявата на Екатерина Колева, са на мнение, че е редно виновните институции да проследят развиването на този проблем и да вземат съответни ограничения.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР