Искам да опровергая твърдението на премиера Кирил Петков във вчерашното

...
Искам да опровергая твърдението на премиера Кирил Петков във вчерашното
Коментари Харесай

Шефът на КЕВР опроверга Просто Киро: Не новото, а старото ръководство на „Булгаргаз“ намали цените. Да не заблуждава хората с неверни твърдения

Искам да опровергая изказванието на премиера Кирил Петков във вчерашното му изказване във връзка цената на природния газ за м. февруари, че „ новият ръб, първото нещо, което направи, е да понижи цената с 18 % като предложение към КЕВР. Това разгласи на страницата си във Facebook ръководителят на Иван Иванов.

В качеството си към момента на ръководител на той категорично акцентира, че заявката за цената на природния газ, импортирано на 1 февруари в деловодството на КЕВР, е подписано от упълномощено лице от досегашния ръб на „ Булгаргаз “ ЕАД, защото новият ръб към момента не е вписан в Търговския указател на Агенцията по вписванията. Това елементарно може да бъде тествано на интернет страницата на КЕВР.
свързани новини21093на 28.01.202271339на 27.01.2022
„ Считам за изцяло недопустимо министър председателят да заблуждава обществеността с погрешни и непроверени изказвания. Подобно държание разрушава престижа на всяко ръководство и поражда трайно съмнение към него. Не бива да се отхвърля истината единствено поради това, че на нас персонално не ни е приятна “, приключва той.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР