“Искам да опровергая твърдението на премиера Кирил Петков във вчерашното

...
“Искам да опровергая твърдението на премиера Кирил Петков във вчерашното
Коментари Харесай

Кирил Петков докога ще ни лъже? Шефът на КЕВР опроверга премиера

“Искам да опровергая изказванието на премиера Кирил Петков във вчерашното му изказване във връзка цената на природния газ за м. февруари, че „ новият ръб, първото нещо, което направи, е да понижи цената с 18 % като предложение към КЕВР “, разгласи ръководителят на КЕВР Иван Иванов.

В качеството си към момента на ръководител на КЕВР той категорично акцентира, че заявката за цената на природния газ, импортирано на 1 февруари в деловодството на КЕВР, е подписано от упълномощено лице от досегашния ръб на „ Булгаргаз “ ЕАД, защото новият ръб към момента не е вписан в Търговския указател на Агенцията по вписванията. Това елементарно може да бъде тествано на интернет страницата на КЕВР

„ Считам за изцяло недопустимо министър председателят да заблуждава обществеността с погрешни и непроверени изказвания. Подобно държание разрушава престижа на всяко ръководство и поражда трайно съмнение към него. Не бива да се отхвърля истината единствено поради това, че на нас персонално не ни е приятна “, приключва той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР