Искам да направя едно уточнение - не съм наранен. Не

...
Искам да направя едно уточнение - не съм наранен. Не
Коментари Харесай

Цацаров: Едно е сигурно - не съм наранен. Имам право да спра някой да се упражнява върху името ми

" Искам да направя едно конкретизиране - не съм засегнат. Не е е това повода, с цел да си депозирам оставката. Имам правото да спра някой да се упражнява върху името ми ". Това съобщи подалият оставка като ръководител на КПКОНПИ Сотир Цацаров към народен представител от " Демократична България " по време на чуването си в Народното събрание.

По-рано той сподели, че повода за отнемането на позволява му до информация е " ЦУМгейт ". " Имам основателно съмнение да смятам, че това се е случило по сигнал на вътрешния министър Бойко Рашков. Ще го схвана сигурно, когато стигна до Върховен административен съд. Ако съм сбъркал, ще се извиня обществено на господин Рашков. Ако не съм, ще пазя името си по един различен метод. Не може аз да съм упрекван за всички неудачи в тази страна ", съобщи Цацаров.

Той бе запитан от народен представител " Възраждане " какъв брой производства против настоящи политици са формирани. " Производствата са против лица, които са обвинени, те не се образуват против политици. Производствата за лишаване на имуществата са функционалност на работата на държавното обвиняване. Ако има обвиняване, няма вид да не се образува против това лице произвеждане ", отговори Цацаров. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР