Искам да изкажа задоволството си и радост, че мога да

...
Искам да изкажа задоволството си и радост, че мога да
Коментари Харесай

Борисов отиде в Германия и пак стана дума за завода на Фолксваген ВИДЕО

Искам да изкажа задоволството си и наслада, че мога да поздравявам нашия добър другар Бойко Борисов. За нас е чест, че министър-председателят е отделил от своето време, с цел да ни посети тук. Това съобщи ръководителят на Групата на ХСС Александер Добриндт, откакто посрещна българския министър председател в Берлин.

„ Страните от Централна Източна Европа са наши другари и ние можем да разчитаме на тях.

Бойко Борисов е един от нашите най-близки другари в Европа, аз изпитвам голям почит към това, което неговото държавно управление реализира през годините “, добави Добриндт.

Председателят на Групата на ХСС по забавен метод заприказва за завода на Фолксваген, за който към момента не е ясно дали ще бъде в България.

„ Нашите стопански връзки са извънредно близки. В региона на колите да вземем за пример имаме доста фабрики.

Бихме били удовлетворени, в случай че тази наклонност се ускори. България записва едно доста сполучливо развиване, изключително в случай че се обърне внимание на финансовата област. Също по този начин икономическият напредък също повлиява на стандарта. Търговският баланс става все по-впечатляващ.

Аз открих, че Германия внася повече, в сравнение с да изнася към България “, изясни Добриндт.

„ Благодаря за общителната покана и за положителните думи, тъй като тази оценка е значима, освен за нас, само че и за вложителите, които я чуват.

Когато бях още кмет, тогавашният кмет на Берлин ни даде части от Берлинската стена. Хиляди хора минават дневно и ги виждат “, съобщи министър председателят на България Бойко Борисов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР