„Искам да благодаря на хората, които останаха в София и

...
„Искам да благодаря на хората, които останаха в София и
Коментари Харесай

Фандъкова: Притеснявам се от завръщането на софиянци, контролът ще е сериозен

„ Искам да благодаря на хората, които останаха в София и които със своята дисциплинираност и отговорност способстват за това да не се стягат ограниченията в столицата “, сподели столичният кмет Йорданка Фандъкова.

„ Чувам, че има доста софиянци в Банско. Защо трябваше да си разменяме вируса? Защо трябваше да си предизвикваме това? Моето терзание по отношение на връщането на софиянци от цялата страна е съществено “, сподели столичният кмет.

Снимка: btvnovinite.bg

По думите й контролът на влизане в София ще бъде доста сериозен, както би трябвало да бъде.
Вече втори ден София е затворена до второ разпореждане Масовото излизане в сряда и четвъртък от столицата стана причина управляващите да наложат строгата възбрана
Фандъкова сподели още, че дали ограниченията ще се затегнат зависи единствено от нас.

„ Моля, дано да останем у дома оптимално. От това зависи какви ще бъдат по-нататъшните ограничения “, прикани кметът на София.

Снимка: btvnovinite.bg

Вече втори ден София е затворена до второ разпореждане. Масовото излизане в сряда и четвъртък от столицата стана причина управляващите да наложат строгата възбрана. Тази заран на автомагистрала " Тракия " няма опашки от транспортни средства и ситуацията е спокойна.
До второ разпореждане: Без влизане и излизане от София Това стана ясно на ексклузивен брифинг в Министерския съвет довечера
Хората, които пътуват с персонални коли за работа, ще могат да стигнат до работното си място в избран времеви прозорец – от 6 до 8 ч. сутринта, а връщането от 18 до 20 ч. След тези часове нямат право да се движат хората с персонални коли, които отиват или се връщат от работа.

Снимка: btvnovinite.bg

Коронавирусът и България Мадлен Алгафари: Да излекуваме вируса на незнанието Три месеца условно и 10 000 лева санкция за неспазване на карантината за пловдивчанин Спокойна е ситуацията в столичния квартал " Факултета " Строг надзор и стерилизация на храмовете по Великден 865 са случаите на COVID-19 у нас, инфектирано е бебе на 2 месеца Вече втори ден София е затворена до второ разпореждане Голямото извършване на покупки: Опашки от хора се извиха пред хипермаркетите Щабът: 846 са случаите на COVID-19 у нас Министерство на вътрешните работи: Овладяна е обстановката в кв. „ Факултета “ Разпети петък по време на пандемия (СНИМКИ) Лекар от болница „ Св. Анна “: Пазете сe и спазвайте рекомендациите на щаба Президентът Радев е разискал с израелския си сътрудник Ривлин вероятен импорт на здравна инсталация за България Борисов за отпътувалите за Великден: Ще разнесат вируса, не съм пъдарин Кандидатстването за първи клас в София ще е напълно онлайн поради COVID-19 Земеделският министър и комерсиалните вериги се схванаха за българските артикули Последно: Пазарите отварят след Великден " Седмица на духа ": Д-р Цветан Попов, който 28 дни не излиза от Александровска болница Предполага се, че COVID-19 е попаднал у индивида посредством промеждутъчен гостоприемник – панголин 735 са случаите на COVID-19 у нас - 36 са умрелите, а излекуваните - 105 Кредити с облекчени условия: Кой ще има достъп до тях?
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 865 19 41 153 Света 2 259 352 10 489 154 401 578 335 Заразени* Нови Починали България 865 19 41 Света 2 259 352 10 489 154 401
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР