Искахте момиче и се роди момче? Добре е, защото майката

...
Искахте момиче и се роди момче? Добре е, защото майката
Коментари Харесай

Майките на момчетата са най-щастливите – ето 10 причини!

Искахте момиче и се роди момче? Добре е, тъй като майката на момчето – е същинско благополучие. Най-накрая ще научите по какъв начин автоматизираната кутия се разграничава от механичната, ще научите всички марки на спортни коли и откровено ще обичате Молнию Маквина.

Вие ще бъдете неговата първа и последна обич

Някой ще пристигна и ще тръгне от живота му, само че вие ще се останете в сърцето му вечно. Привързаността на синовете към майките е доста мощна.

По-малко би трябвало да се тревожите за това къде детето отива в тоалетната

В последна сметка, на момчетата доста по-лесно от девойките. Можете да се скриете зад храстите и да не се притеснявате за неналичието на улеснения.

Не е нужно да се притеснявате за дрешника

Можете да забравите за дългите пътувания по магазините в търсене на панделки, поли и други неща. По-лесно е с момчетата – тениска, панталони, обувки – и това е!

Определено няма да ви омръзне

В последна сметка, няма да тие скучно с палаво момчето? Майките на синовете са дейни и енергични, по тази причина постоянно са в добра физическа форма.

Повече време за отмора

Най-често момчетата са по-независими от девойките, тъй че ще имате време за усамотение, да читете книга на дивана или да гледате обичаните филми.

Дори и най-смелият наследник с майка си постоянно е гальовен

Грешите, в случай че мислите, че единствено девойки са способни да показват усеща. Понякога момчетата все по-често обръщат внимание на майките си и се пробват да ги зарадват.

Синът е най-хубавият фитнес треньор

Момчетата са дейни и вие би трябвало да станете същите, с цел да ги следите. Но това ще помогне на вашето благоденствие и на тялото.

Синът ти ще търси жена, такава като теб

И това е сериозен тласък за непрекъснато възстановяване!

Момчетата са по-малко склонни да се обидят

Момичетата постоянно плачат и се наскърбяват дълго време, което не е по този начин за момчетата. Те не знаят по какъв начин да се цупят дълго време. Особено на този, който е най-близкия човек в света.

Вие сте за синът си номер едно!

И думата ти за него е закон. Поне с вярното образование.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР