Исках децата ми да са от един баща, но не

...
Исках децата ми да са от един баща, но не
Коментари Харесай

Кали влюбена до уши, проговори за новия си мъж

Исках децата ми да са от един татко, само че не ми се получи, споделя певицата и не отхвърля опция за четвърто
Певицата Кали е по-влюбена от всеки път! Това призна самата тя пред Алекс Сърчаджиева, до момента в който гостуваше в предаването й по бТВ.

" Спокойно ми е, усещам се разбрана и стимулирана да върша нови неща. Чувствам, че до мен стои много по-зрял човек от самата мен, въпреки аз да съм по-голямата ", разяснява изпълнителката.

Името на мъжа до Галина, както е същинското име на певицата, остава в загадка. " Любовта обича тишината ", за първи път не разрушава клишетата Кали.

Все отново тя открехва завесата, като загатва, че обича да слуша песента на сътрудниците си Азис и Галена - ВНЛ, защото буквите А+Г, за които се пее, съответстват с тези на нейния фаворит. Двамата се срещат на нейно присъединяване преди години. Двойка са повече от две години, в които доста се схващат.

" Обичам споделено и имам вяра, че обичам верния човек. Бих желала да остане до мен, въпреки че е много по-млад. Опитвам се да запълня всичко това, което му липсва, и да му дам всичко това, което чака да получи от дамата до себе си. Още първоначално го предизвестих, че имам три деца, че характерът ми не е елементарен. Трябваше ми много време, с цел да схвана, че неговият метод е по-правилен. Счупих си главата няколко пъти, в този момент взех решение да съм послушна и да пребивавам живота си по различен метод - с цел да ми се случат нещата в любовта, по този начин както се случват на съумелите фамилии ", признава изпълнителката на " Като те почна ".

Кали споделя, че разликата във възрастта им се усеща и несъмнено има значение. Като всяка жена и певицата е суетна и се тормози от това, че наподобява по-възрастна от него. Притеснява се от бръчките и килограмите, само че мъжът до нея неведнъж и е показвал, че я обича и тя съумява да преодолее комплексите си.

Певицата призна, че е подготвена и за четвърто дете. До момента тя има трима сина, от трима разнообразни мъже, само че това не я тормози.

" Исках децата ми да са от един татко, само че не ми се получи. Сега съм подготвена за четвърто дете? Докато работят репродуктивните функционалности на организма ми, за какво пък не? ", добавя певицата.

На въпроса дали е подготвена за брак, тя изрично отсича: " Не! През годините, в случай че съм казвала, че не желая, може би скрито съм се надявала да се случи. Към днешна дата, това не ми е приоритет. Не се виждам като младоженка. Виждам се като един странник, като един откривател на света ", споделя Кали.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР