Иска ви се да промените излъчването на дома си, да

...
Иска ви се да промените излъчването на дома си, да
Коментари Харесай

Евтини и атрактивни начини да реновирате дома си само с боя

Иска ви се да измененията излъчването на дома си, да му придадете по-свеж и съвременен тип, само че в това време да не се разорите? Има няколко лесни способи да измененията това-онова единствено с багра и разликата да бъде в действителност фантастична.
 Боядисайте кухненските шкафове
Ако кухнята ви е остаряла, само че здрава, или пък просто ви е омръзнал цвета на актуалната ви кухня, вземете багра и боядисайте малките врати. Така от остаряла кафява кухня, може да се сдобиете с нова тюркоазена. Има бои, които в действителност имат страхотна покривност и устойчивост, тъй че самоуверено с четката. За още по-голямо многообразие може да промените дръжките с нови или да добавите нов плот или тил на кухнята. 

 

 Добави изложение

 
Пребоядисайте стените
Пребоядисването постоянно продава пресен тип на дома. Но в случай че решите и да промените някои от актуалните цветове, разликата ще бъде в действителност осезаема. Ако до момента домът ви е бил напълно с бели стени, изберете нещо по-цветно, в случай че пък стените са били боядисани в топли цветове, в този момент може да изберете нещо в по-студената гама. 

 

 

 Добави изложение
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР