Иска ми се да вярвам, че ставащото в момента е

...
Иска ми се да вярвам, че ставащото в момента е
Коментари Харесай

Веселин Вучков: Поведението на Коцев нанесе тежки поражения върху МВР

Иска ми се да имам вяра, че ставащото сега е същинска борба с корупцията. Няма да получим отговор на този въпрос в този момент. В последна сметка дали има борба с корупцията, ще разберем когато имаме неоправдателна присъда, а това ще отнеме месеци-години.

Това сподели в предаването " Лице в лице " специалистът по национална сигурност и някогашен вътрешен министър проф. Веселин Вучков.

„ Поведението на Живко Коцев е неоправдателно от морално-етична позиция. За човек на подобен пост, в който се взират очите на гражданското общество и всички чиновници на Министерство на вътрешните работи, това държание демонстрира цялостна липса на интегритет. Той трябваше да селектира своите контакти. Пораженията върху Министерство на вътрешните работи са тежки “, сподели още Вучков.

 Бившият основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев е притеглен като обвинен България 3 мин. Бившият основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев е притеглен като обвинен  Живко Коцев се яви в КПК, разпитват го (ВИДЕО) България 2 мин. Живко Коцев се яви в КПК, разпитват го (ВИДЕО)  Живко Коцев се явява на разпит по отношение на следствието за контрабанда в Агенция „ Митници “ България 3 мин. Живко Коцев се явява на разпит по отношение на следствието за контрабанда в Агенция „ Митници “  Пеевски: Не можем без външен министър, Радев незабавно да подпише указа България 3 мин. Пеевски: Не можем без външен министър, Радев незабавно да подпише указа  Бившият основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев е притеглен като обвинен България 3 мин. Бившият основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев е притеглен като обвинен  Живко Коцев се яви в КПК, разпитват го (ВИДЕО) България 2 мин. Живко Коцев се яви в КПК, разпитват го (ВИДЕО)  Живко Коцев се явява на разпит по отношение на следствието за контрабанда в Агенция „ Митници “ България 3 мин. Живко Коцев се явява на разпит по отношение на следствието за контрабанда в Агенция „ Митници “  Пеевски: Не можем без външен министър, Радев незабавно да подпише указа България 3 мин. Пеевски: Не можем без външен министър, Радев незабавно да подпише указа

Той разясни, че познава Живко Коцев от 15 години.

„ Живко Коцев бе един добър служител на реда. Той се пребори значително с грозния феномен „ телефонни измами “. Аз персонално не съм чувал за негови заигравания и в този момент изпитвам горчилка. Много неприятно ще е, в случай че се окаже, че Коцев е бил забъркан в контрабандата ", добави той.

" Не може протоколи от разпити да изтичат до медиите. Това е безусловно неприемливо, тъй като по този начин се манипулира публичното мнение. Все още не е потвърдено никаква виновност и аз доста деликатно ще проследявам това досъдебно произвеждане. За страдание това досъдебно произвеждане към този момент реализира своето, а то е, че в този момент предизборната акция ще премине под формата на кална битка ", добави Вучков.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР