Исак Дрогба, синът на африканската футболна легенда Дидие Дрогба, направи

...
Исак Дрогба, синът на африканската футболна легенда Дидие Дрогба, направи
Коментари Харесай

Синът на Дидие Дрогба с дебют в професионалния футбол

Исак Дрогба, синът на африканската футболна легенда Дидие Дрогба, направи дебюта си в професионалния футбол. Вчера 20-годишния нападател се появи в игра за четвъртодивизионния италиански Фольоре Каратезе.

Синът на Дидие Дрогба мина в отбора при започване на февруари. Той е част от селекцията, с която клубът от Карате Брианца (северно от Милано) желае да се пребори за промоция в Серия „ С “.

Десет минути преди края на мача със Салуцо Исак Дрогба се появи в игра. Мачът до този миг беше превдварително решен, откакто Фольоре Каратезе водеше с 4:1. Този резултат се резервира до края.

Младият нападател през предишния сезон беше част от втория тим на френския Гинган, където при започване на кариерата си е играел и именития му татко. Исак стартира с футбола в школата на Челси, където Дидие Дрогба е със статут на легенда.

С постигнатата победа Фольоре Каратезе събра актив от 32 точки и заема девето място, само че е единствено на три точки от петата позиция, която дава право на присъединяване в плейофите за промоция в трета дивизия.

⚠️ DROGBA JUNIOR, L’ESORDIO IN ITALIA
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР