Ирландската суперзвезда в смесените бойни изкуства Конър Макгрегър се забърка

...
Ирландската суперзвезда в смесените бойни изкуства Конър Макгрегър се забърка
Коментари Харесай

Конър Макгрегър се забърка в чудовищен скандал

Ирландската суперзвезда в смесените бойни изкуства Конър Макгрегър се забърка в невъобразим скандал през миналата вечер в Ню Йорк и сега е разгласен за търсене от локалната полицията. Малко по-късно той самичък се съобщи на управляващите.

Частният аероплан на ирландеца също по този начин е блокиран на летището, а самият Макгрегър няма право да напуща страната.

Причината за всичко това е нахлуване над рейс на UFC, в който са пътували бойци на организацията, в това число и Хабиб Нурмагомедов, с който имат вербален спор в продължение на към този момент няколко години.

Друга причина за тази експанзия може да бъде обстоятелството, че през вчерашния ден денем президентът на UFC Дейна Уайт разгласи, че купата на ирландеца в лека категория ще бъде отнета, защото към този момент година и половина тя стои незащитена.

Без подозрение в допълнение масло в огъня наля и спорът отпреди няколко дни сред Хабиб Нурмагомедов и спаринг сътрудникът на Макгрегър Артьом Лобов, който също е бил измежду участниците в нападението на транспортното средство.

Вследствие вчерашният случай Лобов беше изваден от бойната карта за UFC 223, която ще се организира тази събота в Ню Йорк (7-ми април).

Макгрегър и група от към 20 индивида са замеряли рейса с обемисти предмети, а на видео се вижда по какъв начин персонално ирландецът хвърля предмет по рейса и чупи един от прозорците на транспортното средство, в резултат на което с прорезни рани по лицето и ръцете се оказва боецът в лека категория Майкъл Киеза.

" Не желая да имам нищо общо с Конър Макгрегър. Не мисля, че който и да било към този момент ще има интерес от него. Ясно е, че има омраза сред Хабиб и Макгрегър, само че нещата не би трябвало да се случват по този метод. Той просто би трябвало да излезе и да се бие с Хабиб в клетката, а не да атакува рейс със бойци, на които им предстоят борби след няколко дни. Полицията ще се погрижи за него. Очаквам самичък да се съобщи. Знам, че няколко души ще подадат тъжби против него ", разяснява президентът на UFC Дейна Уайт.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР